Dünya Kupası'nda G Grubunun son maçında Belçika, İngiltere'yi 1-0 yenip grubu ilk sırada noktalarken Belçika'nın 51'de Adnan Januzaj ile kaydettiği golün ardından gol sevinci sırasında Michy Batshuayi, düştüğü ilginç durumla sosyal medyanın gündemine oturdu.
Genç futbolcu gole sevinirken topu havaya dikmeye çalıştı ancak top direğe çarpıp genç yıldızın kafasına geldi. Ortaya çıkan komik görüntü Batshuayi'yi de güldürdü.
24 yaşındaki hücum oyuncusu Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu ve "Bildirimlerime baktığımda beni mahvedeceklerini biliyordum! Neden bu kadar aptalım. Canımı acıtıyor" diyerek kendisiyle dalga geçti.

Son Dakika › Spor › Belçika'nın Yıldızı Batshuayi, Gole Sevinirken Rezil Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.