Bayan Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'na Gitti - Son Dakika
Spor

Bayan Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'na Gitti

Bayan Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası\'na Gitti

Bayan Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'na Gitti

29.03.2011 10:59

BAYAN GÜREŞ MİLLİ TAKIMI, AVRUPA ŞAMPİYONASI'NA GİTTİ

BAYAN GÜREŞ MİLLİ TAKIMI TEKNİK DİREKTÖRÜ NİZAMOĞLU : "BU ŞAMPİYONADAN MADALYA ALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

Bayan Güreş Milli Takımı, Almanya:'nın Dortmund kentinde yapılacak Avrupa Güreş Şampiyonası'na katılmak için bugün THY'ye ait bir uçakla İstanbul'dan Düsseldorf'a gitti.

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına bir açıklama yapan Bayan Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü İsmail Nizamoğlu, bu şampiyonadan umutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Dortmund'da yapılacak Avrupa Şampiyonası için gidiyoruz. Bu şampiyona için uzun bir hazırlık kampı yaptık. Bayan güreşi olarak biz diğer Avrupa ülkelerinden biraz daha geç başladığımız için, şimdiye kadar Avrupa şampiyonalarında Bayan Güreş Milli Takımımız pek başarı gösteremedi. Ama bu Avrupa Şampiyonası'nda daha iyi bir başarı alacağımıza inanıyorum. Genç sporcularımız var. Tabii ki onların ileride daha büyük başarılar elde edeceğine de inanıyorum. Ama bu şampiyonadan madalya alacağımızı düşünüyorum. 7 sporcumuz var. Zaten 7 sıklette güreşilecek. Böylece her sıklette sporcumuz var. Bizim yarışmalarımız perşembe ve cuma günleri. Şampiyonaya yaklaşık 30 ülke katılıyor."

59 kilodaki milli güreşçi Hatun Muhcu, temennilerinin madalya almak olduğunu ifade ederek, "İnşallah iyi sonuçlarla döneceğiz. İyi çalıştık. İyi düzenlenmiş bir antreman porgramından sonra geldik. Uzun bir süre kamp dönemi geçirdik. İnşallah bunun sonucunu Almanya'da alacağız" şeklinde konuştu.

48 kilodaki milli güreşçi Burcu Kebiç ise, "Fazla söze gerek yok. Başarıyla ve madalya ile döneceğimize inanıyorum" dedi..

Teknik Direktör İsmail Nizamoğlu, Antrenörler Habil Kara ve Emriye Mutsa yönetimindeki Bayan Grekoromen Güreş Milli Takımı, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda şu sporcularla mücadele edecek:

"48 kilo Burcu Kebiç, 51 kilo Melek Atakol, 55 kilo Hafize Şahin, 59 kilo Hatun Muhcu, 63 kilo Leyla Metin, 67 kilo Burcu Örskaya ve 72 kilo Simge Yılmaz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bayan Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'na Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement