Beko Basketbol Ligi - Son Dakika
Spor

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirspor'un genel menajeri Ömer Erdinç, Play-off şansını kıl payı kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

09.05.2013 15:49

Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirspor'un genel menajeri Ömer Erdinç, Play-off şansını kıl payı kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirspor'un genel menajeri Ömer Erdinç, son oynadıkları ve Play-off'da mücadele edecek takımın belirlendiği Tofaş maçını değerlendirdi.

Şimdiye kadar üç yabancı ile oynadıkları ligde son Tofaş maçında Gerrod Dewayne Henderson'un eksikliğini hissettiklerini belirten Erdinç, "Son oynadığımız Play-off'ta mücadele edecek takımın belirleneceği maçta Tofaş'a 79-70'lik bir skorla mağlup olduk ve Play-off şansımızı kaybettik. Bunun üzüntüsü içerisindeyiz. Takımımız ligde üç yabancı ile mücadele ediyordu. Son oynadığımız Tofaş maçında hafta içinde sözleşmesini feshettiğimiz Gerrod Dewayne Henderson'un eksikliğini hissettik. Maç oldukça çekişmeli geçti. Seyircimiz maça yoğun ilgi gösterdi. Ben bu anlamda Ereğli halkına Erdemir çalışanlarına kulübümüz adına çok teşekkür ediyorum. Ereğli halkına ve Erdemir çalışanlarına kulübümüz adına teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzde Pınar Karşıyaka ile maçımız var. Sezonun son maçında Pınar Karşıya ile prestij maçına çıkacağız. Bu maçı da alarak ligi 9. veya 10. sırada tamamlayacağız. Son olarak oyuncularımızı Erdemirspor'a yakışır maçlar çıkardıklarından dolayı onları kutluyorum. Önümüzdeki sezonda ise daha iyi bir takımla çok iyi yerlerde olmak için mücadele edeceğiz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beko Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement