Beko Basketbol Ligi - Son Dakika
Spor

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi

TOFAŞ Teknik Koordinatörü Öngören: "Fenerbahçe Ülker maçında sergilediğimiz oyun ve seyircinin desteği, bize önemli bir galibiyet getirdi"

11.11.2013 17:09

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden TOFAŞ'ın teknik koordinatörü Tolga Öngören, 89-81 kazandıkları Fenerbahçe Ülker maçına ilişkin, "Sergilediğimiz oyun ve seyircinin desteği, bize önemli bir galibiyet getirdi" dedi.

Öngören, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Ülker karşısında seyircinin de desteğini alarak önemli bir galibiyet kazandıklarını söyledi.

Karşılaşmaya durgun başladıklarını belirten Öngören, "Maçın ilk yarısında rakibimiz daha baskın göründü. 2. yarıda ise biz daha iyi mücadele ettik. Özellikle 3. periyodun 35. dakikasından itibaren sergilediğimiz oyun ve seyircinin desteği, bize önemli bir galibiyet getirdi" diye konuştu.

Bundan sonra EuroChallenge Kupası maçını düşündüklerini dile getiren Öngören, şöyle devam etti:

"Fenerbahçe Ülker maçının ardından EuroChallenge Kupası F grubunda oynayacağımız 2. maçımız, Ural Ekaterinburg'u düşünüyoruz. Bu maçı da kazanarak galibiyet serimiz sürdürmek istiyoruz. Takımda moraller yerinde. Zorlu bir maç yapacağız. Ardından Pınar Karşıyaka ile İzmir'de oynayacağız. Bu zorlu dönemi kayıpsız kapatmak istiyoruz." - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beko Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement