Beşiktaş Antalya'da İlk Antrenmanını Yaptı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Antalya'da İlk Antrenmanını Yaptı

Beşiktaş Antalya\'da İlk Antrenmanını Yaptı

Siyah Beyazlı Takımın Yeni Transferleri Göz Doldurdu

05.01.2011 14:20

Süper Lig'in ikinci yarısı öncesi dün Antalya'ya gelen Beşiktaş, bu sabah yaptığı antrenman ile hazırlık kampına başladı. Antalya'nın Belek beldesinde yapılan çalışmaya kamp kadrosunda bulunan 29 futbolcuda katıldı. Antrenman öncesi oyuncular ve teknik heyet basın mensuplarına poz verdiler.

Teknik direktör Bernd Schuster yönetimindeki antrenmanda iki gruba ayrılan Siyah Beyazlı oyuncular ilk olarak kondüsyon ve pas çalışmaları yaptılar. Daha sonra hücum varyasyonları üzerinde duran Alman teknik adam, oyuncularına orta ve şut çalışmaları yaptırdı.

Bu çalışma sırasında Quaresma, Fernandes, Guti, Almeida ve Simao attıkları goller ve yaptıkları hareketler ile göz doldurdular. Yapılan çalışma sırasında gol yüzdesinin yüksek olması teknik heyeti mutlu etti.

A2 takımda oynayan ve Antalya kampına getirilen 16 yaşındaki genç oyuncu Muhammed Demirci de olgun tavırları ve attığı güzel gollerle beğeni topladı. Ayrıca sakatlığı sebebi ile son iki aydır takımdan uzak kalan Bobo'nun tamamen düzeldiği gözlenirken, attığı gollerle eski formuna kavuştuğunun sinyallerini verdi.

Brezilyalı oyuncu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Siyah Beyazlı yöneticiler, Bobo ve menajeri ile henüz görüşmediklerini, şuan için beklemede olduklarını ifade ettiler.

Ayrıca Antalya kampına getirilmeyen Tabata ve Fınk bugün İstanbul'da A2 takımı ile birlikte antrenman yaptıkları öğrenildi.

Yaklaşık 2 saat süren antrenman şut çalışmaları ile sona erdi. Çalışmayı Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Komite Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'da takip etti.

Beşiktaş bu akşam saat 17.00'de yapacağı basına kapalı antrenman ile çalışmalara devam edecek.

Öte yandan Beşiktaş'ın yan sahasında ve siyah beyazlı takımla aynı saatte antrenman yapan Trabzonspor'un çalışmasının ardından Bordo Mavili Kulübün başkanı Sadri Şener, Beşiktaşlı yöneticiler ile biraraya geldi. Kısa süren sohbetin ardından iki takım yetkilileri basın mensuplarına poz verdiler.

Bu arada Beşiktaş'ın Sparta Prag'a verdiği Zapatocny için, Çek takımının Beşiktaş'a bonservis bedeli ödemeyeceği ancak Zapatocny'nin Siyah Beyazlı takımda alacağı 350 bin Euro'yu ödemeyi kabul ettiği açıklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş Antalya'da İlk Antrenmanını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement