Teknik Direktör Yanal: Herhangi Bir Röportaj Vermedim - Son Dakika
Spor

Teknik Direktör Yanal: Herhangi Bir Röportaj Vermedim

Teknik Direktör Yanal: Herhangi Bir Röportaj Vermedim

Fenerbahçe Teknik Direktörü Yanal, Sabah Gazetesinde yer alan röportajını yapmadığını kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla yalanladı.

17.01.2014 20:15  Güncelleme: 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Her hangi bir röportaj vermedim"

Basın yayın organlarında yer alan dernek üyelikleri ile ilgili haberler hakkında açıklamamızdır:

Bugün bazı basın yayın organlarında Dernek üyemiz olan Sayın İhsan Kalkavan, Sayın Turgay Ciner, Sayın Mübariz Mansimov ve Sayın Zafer Yıldırım'ın üyeliklerinin sonlandırılmasının Yönetim Kurulu toplantısında gündem maddesi olarak görüşüldüğü ve Yönetim Kurulu kararı ile Derneğimizdeki üyeliklerinin sonlandırıldığına ilişkin yazı/haberlerin yer aldığı görülmüştür.

Derneğimiz bazı üyeleri tarafından, Derneğimiz Seçme ve Sicil Kurulu'na sunulan dilekçelerde; "Kasımpaşa Spor Kulübü yönetim kurulunda yer alarak Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği Tüzüğünün 9. maddesindeki şartları sonradan kaybettiği anlaşılan Sayın İhsan Kalkavan, Sayın Turgay Ciner, Sayın Mübariz Mansimov ve Sayın Zafer Yıldırım'ın üyeliklerinin kendiliğinden düştüğü, bu nedenle tüzüğün 10. maddesinin k bendi uyarınca üyelik kayıtlarının silinmesi gerektiği" bildirilmiştir.

Derneğimiz tüzüğü hükümlerine göre; "Türkiye profesyonel spor liglerinde aynı kategoride faaliyet gösteren başka bir spor kulübüne üye olanlar ile lisanslı sporcu veya görevli olanların Derneğimize üye olamayacağı ve bu kişilerin yine tüzük hükümleri uyarınca yönetim kurulu kararına ihtiyaç olmaksızın üyeliklerinin kendiliğinden düşmüş sayılacağı" düzenlenmiştir.

Konu başta hukuk bölümü olmak üzere Derneğimizin ilgili kurullarına aktarılmış olup, incelemeye devam edilmektedir.

Yukarıda belirtilen açıklamalar dikkate alındığında bugün bazı basın yayın organlarında ve internet sitelerinde çıkan "Dernek üyemiz olan Sayın İhsan Kalkavan, Sayın Turgay Ciner, Sayın Mübariz Mansimov ve Sayın Zafer Yıldırım'ın üyeliklerinin sonlandırılmasının yönetim kurulu toplantısında gündem maddesi olarak görüşüldüğü ve Yönetim Kurulu kararı ile Derneğimizdeki üyeliklerinin sonlandırıldığına" ilişkin yazı/haberlerin gerçeği yansıtmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Beşiktaş JK

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Teknik Direktör Yanal: Herhangi Bir Röportaj Vermedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement