Beşiktaş, Bodo Glimt'e mağlup oldu ve taraftar tepkisiyle karşılaştı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Bodo Glimt'e mağlup oldu ve taraftar tepkisiyle karşılaştı

Beşiktaş, Bodo Glimt\'e mağlup oldu ve taraftar tepkisiyle karşılaştı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Norveç temsilcisi Bodo Glimt'e 3-1 yenilen Beşiktaş, kötü gidişatını sürdürdü. Maç sırasında ve sonrasında taraftarlar, yönetim ve oyunculara tepki gösterdi. Teknik sorumlu Burak Yılmaz, taraftarlardan sakin olmalarını rica etti ve isteği üzerine taraftarlar otelin önünden ayrıldı.

27.10.2023 12:18

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 3'üncü maçında Norveç temsilcisi Bodo Glimt'e 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta kötü gidişat sürüyor.

Ligde lider Fenerbahçe'nin 11 puan gerisinde kalan ve dün de Konferans Ligi'nde deplasmanda Bodo Glimt'e 3-1 yenilerek grupta 1 puanla son sırada bulunan siyah-beyazlılarda taraftar maç sırasında ve karşılaşmanın ardından yönetime ve oyunculara tepki gösterdi. Mücadelenin ardından Beşiktaş kafilesi konaklayacağı otele gelirken taraftarın tepkisi otel önünde de sürdü. Teknik sorumlu Burak Yılmaz siyah-beyazlı taraftarlarla konuşarak sakin olmalarını rica etti.

Beşiktaşlı bir taraftarın, "Ben 10 saat havaalanında bekledim. Bu çocuklar 2 günden beri buradalar. Bu kadar ruhsuzluk olmaz, sahaya çıkıp savaşan bir Beşiktaş istiyoruz. Başka bir şey istemiyoruz" sözlerine Burak Yılmaz, "Haklısınız. Ne deseniz haklısınız. Çocuklar 6 saat yol gidecek, onlar gitsin. Ne deseniz haklısınız. Rica ediyorum sakin olun" diyerek taraftarlardan sakin olmasını istedi.

Burak Yılmaz'ın isteğini kırmayan siyah-beyazlı taraftarlar ardından otelin önünden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Bodo Glimt'e mağlup oldu ve taraftar tepkisiyle karşılaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement