Beşiktaş, Burak Yılmaz'a Yıllık 2 Milyon Euroluk Teklifte Bulundu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Burak Yılmaz'a Yıllık 2 Milyon Euroluk Teklifte Bulundu

Beşiktaş, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz'la görüşmelere başladı, yıllık 2 milyon euroluk teklifte bulundu.

19.11.2018 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da, Bursaspor maçında oyundan çıkarken hem teknik direktörü Ünal Karaman hem de taraftarlarla gerginlik yaşayan, ardından para cezası kesilerek özür dilemesi beklenen, ancak beklenen özür gelmeyince de kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz için Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'in eski öğrencisini takımda görmek istediği belirtilirken, yönetimin de oyuncu ile temasa geçtiği ifade edildi. Deneyimli oyuncunun, kurulan temaslarda bonservis sorununu alacaklarına karşılık kendisinin halledeceğini söylediği belirtildi. Ancak, Burak buna karşılık 2 milyon 750 bin Euro garanti paranın yanı sıra 1 milyon 250 bin Euro da imza parası istedi.

BEŞİKTAŞ YILLIK 2 MİLYON EUROLUK TEKLİFTE BULUNDU

Ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş'ta yönetimin, Burak'ın istediği fiyatların yüksek olduğu ve indirime gitmesini istediği ifade edildi. Siyah-beyazlıların, yıllık ücret olarak 2 milyon Euro önerdiği, imza parası ise vermek istemediği belirtildi. Beşiktaş'ın, Burak'tan gelecek cevabı bekleyişe geçtiği ifade edildi.

Siyah-beyazlıların deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş'in ise golcü oyuncuyu takımında görmek istediği ancak ekonomik koşulların da transferde önemli rol oynadığı belirtildi. Bu arada Burak için Dubai'den bir takımın da teklifte bulunduğu sızan haber arasında yer alıyor.

Burak Yılmaz, daha önce 2006-2007 sezonunda Antalyaspor'dan Beşiktaş'a gelmişti. 2007-2008 sezonunun başında Manisaspor'a gönderilen deneyimli oyuncu, siyah-beyazlı formayla toplam 49 resmi maçta 7 gol atmıştı.

Beşiktaş, Burak Yılmaz\'a Yıllık 2 Milyon Euroluk Teklifte Bulundu

Son Dakika Spor Beşiktaş, Burak Yılmaz'a Yıllık 2 Milyon Euroluk Teklifte Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Beşiktaşlı : Adamın ölüsü gol atıyor bence beşiktaşa gelsin hayatta herkes hata yapar bir maçta kendini yere attı diye bu kadar düşman olunmaz devre arasında alına bilecek en iyi golcü sans verilsin 4 13 Yanıtla
  • ÇARŞI PAZAR: delikanlı futbolcular delikanlı takımda oynar 4 7 Yanıtla
    8taşlı: puhahaaha 8taş mı delüğanlııı, tinertaş tinercilerin takımıdır hüloğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ 3 0
  • ahmet: eurolar konuşuyor.. 2 milyon da yetmiyor.. yetmez tabi.. adam 6 dil biliyor.. çok iyi araba kullanıyor.. diksiyonu düzgün.. prezentabl.. milletini seven.. paraya önem vermeyen.. içkisi sigarası kadın kız vssi olmayan.. temiz aile çocuğu.. nasıl olsa türk milleti batık kulüplerimizin ödediklerini yerine koyuyor.. bu milletin fatihin torunları olduğunu iddia eden saflara sesleniyorum.. "aslında siz yaşamıyorsunuz.. çoktan ölmüşsünüz, farkında değilsiniz.." 9 1 Yanıtla
    serdar: Bu güne kadar gördüğüm en iyi yorum.Tebrikler. 2 0
  • Halil45 : Hani euro dolar la bu işler olmayacaktı.kızarlar sonra 10 0 Yanıtla
  • Emrullah uğuz: Gözünü para büyümüş .olmaz bundan bi cacık 9 1 Yanıtla
  • müjdat: bu fuutbolculara bu kadar para helal mi yaaa.milli takım ortada ,başarı ortada. sonra takımların borçlarıda ortada. 9 0 Yanıtla
  • kıro: İstanbul beledıyesı denız otobusunun 3 tanesini satacakmış,seyırcısı olmayan beledıye desteklı başakşehır alırsa şşaırmayın burakı,paralarımız nerelere harcanıyor görün 4500 seyırcı ortalaması olan bir kulüp adabayora ardaya nereden buluyor bu paraları anlayın 6 2 Yanıtla
  • Gariban : Bunlar paraya baba demişler emek hırsızları millet aç bunlar euro diyor 7 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement