Beşiktaş Evinde Avantajı Kaptı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Evinde Avantajı Kaptı

Beşiktaş Evinde Avantajı Kaptı

Osmanlıspor'u evinde farklı mağlup eden Beşiktaş, Türkiye Kupası son 16 turu eşleşmesinde rövanş öncesi avantajlı bir sonuç elde etti.

28.12.2017 22:32

Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Beşiktaş, Vodafone Park'ta ağırladığı Osmanlıspor'u 4-1 mağlup ederek Ankara'da oynanacak rövanş maçı öncesi avantajı cebine koydu.

15. dakikada 'nun içeri çevirdiği topta Avdija Vrsajevic'in ters bir vuruşla kendi filelerini havalandırması sonucu öne geçen siyah-beyazlılar, 35. dakikada 'un güzel pasını tamamlayan Negredo ile farkı ikiye çıkardı ve devre arasına 2-0 ev sahibinin üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıya da etkili başlayan Beşiktaş, 50. dakikada yine Oğüzhan Özyakup'un pasına hareketlenen 'un golüyle üç farklı üstünlüğe ulaştı. İlerleyen dakikalarda oyun disiplininden biraz uzaklaşan Beşiktaş karşısında pozisyonlar bulan Osmanlıspor, 72. dakikada Souleymane Doukara ile durumu 3-1'e getirdi. 89. dakikada konuk ekipten Anıl , 'e yaptığı sert müdahale sonrası doğrudan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Mücadelede son sözü ise duraklama dakikalarında kazanılan serbest vuruşta fileleri havalandıransöyledi ve maç Beşiktaş'ın 4-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

İki takımı karşı karşıya getirecek rövanş maçı, ocak ayının üçüncü haftasında Ankara'da oynanacak.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş Evinde Avantajı Kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement