Beşiktaş, Galatasaray maçı için hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Galatasaray maçı için hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Galatasaray maçı için hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda futbolcular kondisyon ve taktik çalışmaları yaptı. Beşiktaş, yarın izin yapacak ve 16 Ekim Pazartesi günü antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

14.10.2023 14:12

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Siyah-beyazlılarda sakatlığını atlatan Gedson Fernandes, saha antrenmanlarına başladı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın yönetiminde gerçekleşen idmanda kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman, dar alanda yapılan taktik çalışmasının ardından koşu çalışmalarıyla tamamlandı. Yaklaşık 1.5 saat süren idmanı Asbaşkan Emre Kocadağ'da yerinde takip etti.

Siyah-beyazlılar, Galatasaray maçı hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından 16 Ekim Pazartesi günü saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Galatasaray maçı için hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement