Beşiktaş'ın deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaştığı mücadelenin ilk yarısını beIN Sports ekranlarında yorumculuk yapan Fenerbahçe'nin eski kalecisi ve antrenörü Volkan Demirel değerlendirdi. Demirel, Erol Bulut'un ilk yarıda oynattığı oyundan övgüyle bahsetti.
Volkan Demirel yaptığı yorumda, "Beşiktaş'tansa Gaziantep'i konuşmamız lazım. Hem defans hem orta saha arasındaki blokları iyi kapattılar. Topları kapınca hızlı çıktılar. Erol Hoca, 3-5-2'yi Alanya'da iyi oynatıyordu. Fenerbahçe'de de denedi geçen sezon başında. Bu sistemi bilen bir teknik adam" dedi.
Son Dakika › Spor › 'Beşiktaş'ı değil Gaziantep'i konuşalım' diyen Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin eski hocası Erol Bulut'a methiyeler düzdü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.