Beşiktaş'ın İlk 11'i Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın İlk 11'i Belli Oldu

Beşiktaş\'ın İlk 11\'i Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig'in 34.ve son haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya geliyor.Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

06.04.2012 18:45

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya geliyor. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 20: 00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

LigTV'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Sporx.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla dakika dakika takip edebilirsiniz. Takımdan ayrı koşu çalışması yapan İsmail ve sarı kart cezalısı olan Veli de yarın takımdaki yerlerini alamayacaklar.

KARABÜKSPOR SERİYİ BOZMAK İSTEMİYOR

Spor Toto Süper Lig'de Bülent Korkmaz'ın göreve gelişi ile birlikte 8 maçlık galibiyet serisi yakalayan Karabükspor, Beşiktaş'ı da yenerek normal sezonu galibiyetle kapatmak istiyor.

Karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan Korkmaz, geçen sezon takımın ligi 44 puanla bitirdiğini hatırlatarak, kazandıkları takdirde 46 puana ulaşacaklarını ve camia olarak hedef yükseltmek istediklerini söyledi.

BEŞİKTAŞ'IN EKSİĞİ ÇOK

Süper Lig'de son haftaların formsuz ekibi Beşiktaş, Karabükspor deplasmanından galibiyetle ayrılarak Süper Final'e galibiyetle başlamak istiyor.

Siyah beyazlı ekipte sakatlıklıkları bulunan Tanju Kayhan, Mustafa Pektemek, İsmail, Fabian Ernst, Cenk Gönen ile birlikte geçtiğimiz gün sağ ayak bileğini burkan Simao Sabrosa da forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta ayrıca sarı kart cezalısı olan Veli de Karabükspor karşısında forma giyemeyecek bir diğer isim olarak göze çarpıyor.

BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ

Rustu

Hilbert

Sivok

Egemen

Ekrem

I.Toraman

Fernandes

Necip

Quaresma

Holosko

Almeida

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın İlk 11'i Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement