"Beşiktaş'ın Yarışı Bizi İlgilendirmiyor" - Son Dakika
Spor

"Beşiktaş'ın Yarışı Bizi İlgilendirmiyor"

"Beşiktaş\'ın Yarışı Bizi İlgilendirmiyor"

Spor Toto Süper Lig'de 10 maçlık serisi geçen hafta Aytemiz Alanyaspor mağlubiyetiyle sona eren Gençlerbirliği'nde hedef yarın oynanacak Beşiktaş karşılaşmasıyla yeni bir yenilmezlik serisi başlatmak.

09.03.2018 12:35

Başkent ekibinin altyapısında yetişen futbolculardan takım kaptanı Uğur Çiftçi ile genç stoper Yıldırım Mert Çetin, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, 25. haftada karşılaşacakları Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışı içinde  olmasının kendilerini ilgilendirmediğini, karşılaşmaya kazanmak için  çıkacaklarını söyledi.
Aytemiz Alanyaspor maçında kötü oynadıklarını, bu nedenle de çok üzgün  olduklarını dile getiren Uğur, "10 maçtır kaybetmiyorduk. Her şey çok güzeldi. Gençlerbirliği yakıştığı, layık olduğu yerlere yavaş yavaş geliyordu. Buna bir iş  kazası veya nazar boncuğu diyelim." diye konuştu.
Beşiktaş ile yapacakları maçın şampiyonluk mücadelesine etki edecek  olmasıyla ilgilenmediklerini vurgulayan Uğur, "Beşiktaş'ın yarışı bizi  ilgilendirmiyor. Yeni bir seri yakalamamız lazım. İlk maç bu diye bakıyoruz.  İnşallah, kazanır ya da puan alırız ve seriyi yeniden başlatırız." ifadelerini  kullandı.
"Ümit hoca bizi tanıyor, biz de onu tanıyoruz"
Uğur, Gençlerbirliği'nde aynı sezonda ikinci kez teknik direktörlük  görevine getirilen Ümit Özat'a ilişkin "O bizi tanıyor, biz de onu iyi tanıyoruz.  Yeniden gelmesinin büyük katkıları oldu." dedi.
Ümit Özat'ın yeniden gelmesinin başkent ekibine olumlu yönde büyük  etkisinin olduğunu belirten Uğur, şunları söyledi:
"Kendimi örnek verebilirim. Nerede baskı yapmam gerektiğini, nereye  koşmam gerektiğini biliyorum. İstediklerini elimizden geldiği kadar yapmaya  çalışıyoruz. İsteklerini, ne beklediğini biliyoruz. O da bizden, hangi oyuncudan  ne alacağını biliyor. Böyle olunca da başarı geliyor."
Yıldırım Mert: "Forma için savaşacağım"
Başkent ekibinin altyapısından yetişen defans oyuncusu Yıldırım Mert  Çetin de kimin şampiyon olacağının kendilerini ilgilendirmediğini belirterek,  "Önemli olan bizim Beşiktaş maçından puan ya da puanlar alabilmemiz." diye  konuştu.
Aytemiz Alanyaspor yenilgisine kadar yakaladıkları seriye dikkati  çeken Mert, "Güzel bir serimiz vardı, Alanyaspor maçıyla son buldu ama böyle  şeyler olabilir. Beşiktaş maçına iyi çalışıp iyi hazırlanıyoruz. Kimin şampiyon  olduğu bizi ilgilendirmiyor. Önemli olan bu maçtan bizim puan ya da puanlar  alabilmemiz. Bu amacımıza ulaşmak için çalışacağız." ifadelerini kullandı.
Mert, Beşiktaş karşısında forma giymesi durumuna ilişkin yaptığı şu  değerlendirmeyle sözlerini tamamladı:
"Altyapıdan çıkan futbolcuların böyle fırsatları iyi  değerlendirebilmesi gerekiyor. Palitsevich sakatlandı. Üzücü bir durum, bunun  için sevinemem ama bana forma geldiğinde o formanın hakkını vermeliyim. Çünkü ben  Gençlerbirliği altyapısından çıkıp A takım formasını giyip kabullenmiş bir  oyuncuyum. Hocamız şans verdiği sürece elimden geleni yapıp forma için  savaşacağım."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Beşiktaş'ın Yarışı Bizi İlgilendirmiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement