Beşiktaş, Lugano'yu konuk ettiği maçta kadroda değişiklik yaptı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Lugano'yu konuk ettiği maçta kadroda değişiklik yaptı

Beşiktaş, Lugano\'yu konuk ettiği maçta kadroda değişiklik yaptı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun ikinci haftasında Lugano'yu konuk ettiği maçta teknik direktör Şenol Güneş tarafından yapılan 4 değişiklikle sahaya çıktı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da mücadeleyi izledi. Beşiktaşlı taraftarların istifa protestolarına ise müzikli müdahale yapıldı.

05.10.2023 19:57

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, son oynadıkları Konyaspor müsabakasının 11'ine göre Lugano karşısına 4 değişiklik ile sahaya çıktı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında Beşiktaş, sahasında İsviçre'nin Lugano takımı ile karşılaşıyor. Siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Şenol Güneş, son oynadıkları Konyaspor maçına göre Lugano karşısında 4 değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik adam; Daniel Amartey, Bahtiyar Zaynutdinov, Milot Rashica, Jackson Muleka'nın yerine Eric Bailly, Alex Oxlade Chamberlain, Cenk Tosun ve Rachid Ghezzal'a görev verdi. Siyah-beyazlılar, Lugano karşısına şu 11 ile sahaya çıktı:

" Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Eric Bailly, Omar Colley, Arthur Masuaku, Amir Hadziahmetovic, Salih Uçan, Alex Chamberlain, Rachid Ghezzal, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar" - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Lugano'yu konuk ettiği maçta kadroda değişiklik yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement