Beşiktaş, Luiz Adriano Transferi İçin Düğmeye Bastı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Luiz Adriano Transferi İçin Düğmeye Bastı

Beşiktaş, Luiz Adriano Transferi İçin Düğmeye Bastı

Beşiktaş, zaman zaman ismi gündeme gelmesine rağmen hiç girişimde bulunmadığı Milan'lı Luiz Adriano konusunda düğmeye bastı.

04.08.2016 20:36


Beşiktaş'ta forvet transferi sıcaklığını koruyor. Gomez'le irtibat halinde olduğu bilenen Fikret Orman'ın asıl hedefinin Brezilyalı golcü Luiz Adriano olduğu ortaya çıktı. Başkan dün, Brezilyalı forvetin menajeri Gilmar Veloz ile irtibat kurarak buluşma ayarladı.

GOMEZ'DEN SONRA LUİZ'İN MENAJERİYLE GÖRÜŞECEK

Buna göre Orman, Gomez'le görüşmesi sonrası cumartesi günü de Adriano'nun menajeri Veloz ile yemek yiyip 29 yaşındaki Luiz Adriano için teklifini sunacak. Menajerle anlaşılması halinde Milan'ın kapısını çalacağı belirtilen başkanın İtalyanlara 5 milyon euro önereceği de gelen haberler arasında.

ARABULUCU LUCESCU

Teklifin kabul edilmemesi halinde kiralama yöntemi de masaya yatırılacak. Beşiktaş'ın bu transferdeki arabulucusunun ise Mircea Lucescu olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetimin Rumen teknik adamdan eski öğrencisi ile konuşmasını istediği, bunu kabul eden Lucescu'nun da Zenit'e aldırmayı başaramadığı Adriano'ya Beşiktaş'a gelmesi için telkinde bulunacağı dile getirildi.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Milan, geçen sezon başında Shakhtar Donetsk'ten kadrosuna kattığı Adriano için 8 milyon euro ödemişti. Ancak sambacının, İtalyan devinde beklentilerin altında kalıp istediği kadar süre alamadığı için ayrılmayı düşündüğü biliniyor. Adriano geçen sezon 29 maçta forma giydiği Milan'da 6 gol, 4 asistle oynadı.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Luiz Adriano Transferi İçin Düğmeye Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement