Beşiktaş, Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş, Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş, ligin 4. haftasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

09.09.2015 19:17

Beşiktaş, ligin 4. haftasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı takımın bugünkü antrenmanında oynadığı futbolla göz dolduran Jose Sosa ise idmanın yıldızı olarak ön plana çıktı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde başlayan Beşiktaş idmanında milli takımlarında bulunan Atiba ve Milosevic yer almazken, dedesi vefat eden Ersan Adem Gülüm de bugünkü çalışmalara katılmadı. Dünkü antrenmanda sakatlanan Oğuzhan Özyakup ve uzun süredir sakatlıkları devam eden Tolgay Arslan ve Veli de bugünkü antrenmanda eksik olan oyunculardı.

Siyah-beyazlılar bugünkü idmanında top ve taktik çalışması yaptı. Antrenmanın ilk bölümünde 5'e 2 top kapma oyunu oynayan Güneş'in öğrencileri ardından çift kalede bire bir gol çalışması yaptı. Bu çalışmalar sırasında Şenol Güneş, golcü Cenk Tosun başta olmak üzeri oyunculara sürekli uyarılarda bulundu. Ardından tüm takım çift kale maç yaparken, Sosa attığı gollerle adeta şov yaptı. Beşiktaş'ın bugünkü çalışmaları açma-germe hareketleriyle son buldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement