Beşiktaş'ta İlk Hedef Moledo - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta İlk Hedef Moledo

Beşiktaş\'ta İlk Hedef Moledo

Galatasaray ile arasındaki bir puanlık farkı kapatmak için son haftayı bekleyen Beşiktaş, transfer için şimdiden kolları sıvadı.

13.05.2014 08:50  Güncelleme: 08:47

Elindeki yabancıların çoğuyla yollarını ayıracak olan siyah-beyazlılar, büyük sıkıntı çektiği stoper mevkii için klas bir oyuncu arayışına girdi, Metalist Kharkiv’den Rodrigo Moledo’da büyük yol kat etti.

İlk olarak Inter’de kiralık oynayan Rolando gündeme alındı. Bonservisi Porto’da bulunan Portekizli oyuncu için nabız yoklayan Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncunun pahalı olması nedeniyle bu kez listesine Metalist Kharkiv’de oynayan Rodrigo Moledo’yu aldı. Ukrayna’da oynayan Brezilyalı savunmacıyla geçtiğimiz günlerde temasa geçen Beşiktaş Yönetimi, 2018 yılında sözleşmesi bitecek oyuncu ile yaptığı görüşmelerde bir hayli yol aldığı ortaya çıktı. Ligi ve futbolcuları çok iyi tanıyan Beşiktaş’ın eski Teknik Direktörü Mircea Lucescu’nun da onayını alan siyah - beyazlı yönetim, Metalist Kharkiv Yönetimi ile bonservis konusunda kıran kırana bir pazarlığa girdi.

Tecrübesi nedeniyle sezon sonu Porto’ya geri dönecek olan Rolando’yu da takibe devam eden Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Bilic’in çok istemesi nedeniyle öncelikle 26 yaşındaki Moledo’nun işini bitirecek. 1.88 metre boyundaki Brezilyalı‘yı, kampa yetiştirmeyi planlayan siyah-beyazlı yönetim, yerine yerli bir oyuncu bulması durumunda da Sivok ile yollarını ayırmaya çalışacak.

SKORER

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta İlk Hedef Moledo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement