Beşiktaş'ta Lanzini Seferberliği - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş'ta Lanzini Seferberliği

Beşiktaş\'ta Lanzini Seferberliği
15.06.2014 08:44  Güncelleme: 12:20

Transferde kısıtlı bütçe nedeniyle istediği isimleri alamayarak alternatif oyunculara yönelen Beşiktaş'ta, Önder Özen, Başkan Fikret Orman'ın kapısını çaldı.

Transferde kısıtlı bütçe nedeniyle istediği isimleri alamayarak alternatif oyunculara yönelen Beşiktaş’ta, Önder Özen, Başkan Fikret Orman’ın kapısını çaldı.

ŞAMPİYONLUK İÇİN 3 İSİM BELİRLENDİ

Kulübün mali durumunun ortada olduğunu her fırsatta dile getiren Özen’in, görüşmede transfere birkaç milyon euro daha ayrılması durumunda, çok daha iddialı bir takım yaratacaklarını söylediği ortaya çıktı. Lanzini, Moledo ve Fred gibi isimlerinin transfer edilmesi halinde Beşiktaş’ın şampiyonluğun en güçlü adayı olacağını kaydeden Özen’in bu nedenle bütçenin arttırılmasını istediği öğrenildi.

Takımın yerli iskeletinin çok iyi oyunculardan oluştuğunu yönetime ileten Önder Özen, bu yapıya eklenecek olan yabancı transferlerle birlikte Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına daha güçlü gireceklerini ileri sürdü ve özellikle Lanzini ile bir an önce anlaşılmasını istedi.

Bilic’in kafasındaki onbirin içerisinde Lanzini’nin en önemli oyuncu olduğunu belirten Önder Özen, Gökhan Töre’nin de genç yıldız kadar taktik açıdan önem taşıdığını söyledi.

KREDİ BEKLENİYOR

Yabancı transferlerinin hiçbirini peşinat bulunamadığı için bitiremeyen Beşiktaş Yönetimi’nde ise Başkan Fikret Orman’ın bütçe artırımına sıcak baktığı bildirildi. Yakında bir bankadan alınacak krediden önemli bir miktarı transfere ayırmayı planlayan Orman’ın, bu rakamı takım menfaatleri için daha da yukarı çekebileceği vurgulandı. Transfer bütçesini 15 milyon euroya çıkarmayı düşünen Fikret Orman, kredi için imzaların atılmasından sonra kararını verecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Lanzini Seferberliği - Son Dakika


Advertisement