Beşiktaş, Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.
Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan çalışma 1.5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik çalışan siyah-beyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. 5'e 2 pas çalışması ve kısa istasyon koşularıyla devam eden antrenman, taktik çalışma sonrası oynanan çift kale maçla tamamlandı.
Antrenmana, tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral ve milli takım kampında bulunan Muhammed Demirci katılmadı. Sivok ve Olcay Şahan takımla birlikte çalışırken Dentinho ve Almeida program dahilinde koşu yaptı.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın saat 19: 00'da Trabzonspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı maç için bugün öğleden sonra özel uçakla Trabzon'a gidecek ve kampa girecek. - İstanbul
Son Dakika › Spor › Beşiktaş'ta Trabzonspor Hazırlıkları Tamam - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?