Beşiktaş'ta yönetim, Aboubakar ile pazarlık yapmaktan yoruldu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta yönetim, Aboubakar ile pazarlık yapmaktan yoruldu

Beşiktaş Yönetimi ile Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar arasında uzun süredir devam eden görüşmelerde bir türlü mutlu sona ulaşılamıyor. Aboubakar, 2.5 milyon euronun altına imza atmaya yanaşmazken; siyah-beyazlı yönetimin ise çıktığı son rakamın 1.8 milyon euro olduğu öğrenildi. Başkan Çebi, "Aboubakar için dengeyi bozamam" ifadelerini kullanarak son kapıyı da kapattı. Kamerunlu golcü, önerilen parayı kabul etmezse başka adaylara bakılacak.

29.05.2021 11:33  Güncelleme: 11:39

Sakatlığı nedeniyle sözleşmesindeki opsiyonun devreye girmesi 1 maça takılan Aboubakar, yeni mukavele için diretiyor. 29 yaşındaki golcü futbolcunun menajeri Pini Zahavi, Beşiktaş ile girdiği kıran kırana pazarlıkta geri adım atmıyor. Kapıyı 3'ten açan Aboubakar cephesi, en son 2.5 milyon euroya indi. Ancak Beşiktaş'ın kararı net.

"DAHA FAZLASI OLMAZ"

Ekonomik olarak zor günler geçiren Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, "Aboubakar iyi çocuk ama kulübün şartlarını düşünmek zorundayım. Bizim istediğimize olur, daha fazlası olmaz" ifadelerini kullanmıştı. Aboubakar, istediği paradan aşağıya inmezse başka forvetlere bakılacak.

Beşiktaş\'ta yönetim, Aboubakar ile pazarlık yapmaktan yoruldu

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta yönetim, Aboubakar ile pazarlık yapmaktan yoruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mehmet Candar: Larin'in satışından gelecek parayla alalım Abu'yu. Bu kalitede santroforu kaybetmeyelim. 12 51 Yanıtla

Advertisement