Beşiktaş'tan Efe Halil Özarslan Açıklaması - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'tan Efe Halil Özarslan Açıklaması

Beşiktaş\'tan Efe Halil Özarslan Açıklaması

Beşiktaş Kulübü, Bucasporlu savunma oyuncusu Efe Halil Özarslan'ı transfer edeceği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu açıkladı.

25.05.2013 19:38

Beşiktaş Kulübü, Bucasporlu savunma oyuncusu Efe Halil Özarslan'ı transfer edeceği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu açıkladı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Medyada kulübümüzün transfer listesinde yer almayan futbolcuların isimleri, artık maksatlı olduğunu düşündüğümüz bir şekilde yayınlanmaktadır. Bugün muhtelif medya organlarında futbolcu Efe Halil Özarslan ile ilgili oluşturulan haberler de bu asılsız spekülasyonlara açık bir örnektir. Bir süredir transfer listemizde isimleri dahi bulunmayan bazı futbolcularla kulübümüzün görüşmeler yaptığı ve hatta anlaştığı yönünde haberler yer almaktadır. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, transfer etmeyi planladığı oyuncu ile görüşmelere başladığı zaman bunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirme zorunluluğu bulunmaktadır. KAP'a bildirimde bulunmadan transfer görüşmelerinin başlatılmadığı basın yayın organlarınca bilinmekle birlikte, bu haberleri kaynağının ne olduğu da merak konusudur. Taraftarlarımızın transferler ile ilgili resmi yayın organlarımızı takip etmesini özellikle rica eder ve bir kez daha hatırlatırız. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'tan Efe Halil Özarslan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement