Beşiktaş taraftarı, hakem kararlarına tepki gösterdi! Kural hatası iddiası gündeme geldi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş taraftarı, hakem kararlarına tepki gösterdi! Kural hatası iddiası gündeme geldi

Beşiktaşlı taraftarlar, Göztepe maçının hakemi Hüseyin Göçek'in kararlarını sert bir şekilde eleştirdi. Siyah-beyazlılar, 45+2 ve 75. dakikalarda verilen kararlara tepki gösterirken, kural hatası iddiası da gündeme geldi.

26.01.2020 18:13  Güncelleme: 18:33

Süper Lig'de Göztepe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın 75. dakikasında Necip Uysal ile Gassama arasında yaşanan pozisyon maça damga vurdu. Gassama ile girdiği mücadele sonrasında altı pas içerisinde yerdekalan Necip Uysal penaltı bekledi ancak hakem Hüseyin Göçek "devam" dedi.

Pozisyondan sonra VAR odası ile görüşen hakem Hüseyin Göçek, kararını bir kez daha teyit etti ve daha önceden başka bir pozisyon için durduğu oyunu hava atışıyla başlattı.

KURAL HATASI İDDİASI

Göztepe'nin 45+2. dakikada Celso Borges ile bulduğu 2. gol öncesinde Hüseyin Göçek'in verdiği bir karar da tartışmalara neden oldu.

Tyler Boyd'un sakatlığı için için oyunun durduğu an öncesinde topa son dokunan isim Beşiktaş'tan olmasına rağmen, oyunu durduran Hüseyin Göçek'in oyunu orta sahadan Göztepeli oyunculara topu vererek başlatmasının hatalı olarak öne çıktığı belirtildi.

Yeni kurallar gereği, oyun durduğunda pozisyon tekrar topun bulunduğu son yerden değil, topa sahip olan son takımın bulunduğu yerden, son oynayan takımın vuruşuyla başlıyor.

Beşiktaş taraftarı, hakem kararlarına tepki gösterdi! Kural hatası iddiası gündeme geldi

Son Dakika Spor Beşiktaş taraftarı, hakem kararlarına tepki gösterdi! Kural hatası iddiası gündeme geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Hakan: Ağlayın, başka icraat yok ))) 17 17 Yanıtla
    Cincon: Terimden öğrendik ağlamayı 0 0 Gerçek taraftar: Ağlama denilince sazı eline alan renklilerin edepsiz tayfasına bak hele laf sahibi olmuşlar 0 0
  • irfan04: kaybetigin de hemen kural hatasi bahanesini ariyorsun .kazandigin zaman niye uyle demiyorsun . 8 15 Yanıtla
    Angaralı: Sana yazmaya bile üşendim de yine de bilgin olsun diye yazıyım dedim. Geçen sezon Akhisar maçın da Beşiktaş 3-1 kazandı Akhisar 13 yabancı kullandı kural hatası yaptı ama Beşiktaş 3-0 kazanmak değil hakkıyla olanı istedi başvuru yapmadı. 0 0
  • Bozok: Sanki besiktas top oynadi. Kural hatasi falan bos islerle ugrasiyorlar. 10 9 Yanıtla
    Gerçek tataftar: Oynana oyunla ne alakası var bre embesil 0 0
  • Ilhan: Beşikta yönetimi ticarete son versin artık herşey çok güzel olacak 12 6 Yanıtla
  • andsmero: beter olun 0 1 Yanıtla
  • Eziktaş : Mağlub olunca kural hatası ,galip gelince büyük kartal..:) küme düşmeyin dikkatli olun eziktaşlılar.... 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement