Beşiktaş, 2013-2014 futbol sezonunu yarın açacak.
Teknik direktörlük için Slaven Bilic ile prensip anlaşması yapan siyah-beyazlı takımda, genç oyuncuların yarın çalışmalara başlayacağı bildirildi. Kadroda yer alan diğer oyuncuların 29 Haziran Cumartesi günü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya geleceği öğrenildi.
Kulüple resmi sözleşme imzalamak için 28 Haziran Cuma günü İstanbul'a gelecek Hırvat teknik direktör Bilic'in, resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra takıma ilk antrenmanı cumartesi günü yaptırması bekleniyor.
Milli takım kadrolarında bulunan oyuncuların ise 1 Temmuz'da başlayacak olan Almanya kampında takıma dahil olacakları ifade edildi. - İstanbul
Son Dakika › Spor › Beşiktaş Yeni Sezonu Açıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.