Beşiktaş Yönetimi, Cezaevine Giren Fevzi'yi Kurtaracak - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Yönetimi, Cezaevine Giren Fevzi'yi Kurtaracak

Beşiktaş Yönetimi, Cezaevine Giren Fevzi\'yi Kurtaracak

Beşiktaş yönetimi, hapis cezası alan Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi Tuncay'ı kurtarmak için harekete geçti.

15.11.2013 13:31  Güncelleme: 13:58

Beşiktaş ve milli takımın eski kalecilerinden Fevzi Tuncay'ın eski eşine olan 150 bin liralık nafaka borcunu ödeyemediği için hapis cezası alması spor dünyasına bomba gibi düştü.

BEŞİKTAŞ CAMİASI SEFERBER OLDU

Beşiktaş camiasında da şaşkınlıkla karşılanan bu gelişmenin ardından Beşiktaş yönetimi Tuncay'ı kurtarmak için seferber oldu. Fevzi'nin gazetelere yansıyan elleri kelepçeli fotoğrafını görünce harekete geçen Beşiktaş yönetcilerinden Ahmet Ürkmezgil, Tuncay'ın kefaletini bugün yarın ödeyip serbest bırakılmasını sağlayacaklarını söyledi.

NOUMA'DAN BİRLİK ÇAĞRISI

Siyah beyazlı takımın eski futbolcularından Pascal Nouma da, Twitter aracılığı ile çağrıda bulundu.

Fevzi Tuncay ile Beşiktaş'ta birlikte oynayan Nouma, Beşiktaş camiasına çağrıda bulunarak "Fevzi kardeşimin düştüğü duruma çok üzüldüm, eski futbolcular bir araya gelip yardım etmeli, ben üstüme düşeni yapmaya hazırım" dedi.

GEREKEN PARA TOPLANDI

Dün eşinin nafaka parası olan 150. 000 TL için cezaevine giren Fevzi Tuncay için ilk etapta ödenmesi gereken 55.000 TL'nin Rıdvan Dilmen ve Tayfur Havutçu önderliğinde eski futbolcular tarafından gerekli hesaba yatırıldığı öğrenildi. Kalan paranın 2016 yılına kadar 3000 TL aylık taksitler ile ödeneceğinden dolayı cezaevi çıkışında Fevzi için TFF ile görüşülerek kendisine iş imkanı yaratılacağı gelen bilgiler arasında.


 

 

 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş Yönetimi, Cezaevine Giren Fevzi'yi Kurtaracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement