Benfica’nın Casa Pia ile 1-1 berabere kalmasının ardından şampiyonluk umutlarının zora girmesi, Jose Mourinho’nun sert kararlar almasına neden oldu. Deneyimli teknik adamın bazı yıldızların üzerini çizdiği iddia edildi.
Karşılaşma sonrası konuşan Mourinho, şampiyonluk yarışından koptuklarını açıkça dile getirerek hedefin ikincilik olduğunu söyledi. Bu açıklama, takım içinde değişimin sinyali olarak yorumlandı.
Portekizli teknik adam, bazı oyuncuların performansından memnun olmadığını belirterek artık onları sahada görmek istemediğini ifade etti. Bu sözler, kadroda ciddi bir revizyonun habercisi oldu.
Portekiz basınına göre Mourinho’nun gözden çıkardığı isimler Enzo Barrenechea, Georgiy Sudakov, Dodi Lukebakio ve Rafa Silva oldu. Bu oyuncuların performans ve saha içi tavırlarından memnun olunmadığı belirtildi.
Listede yer alan isimlerden Rafa Silva’nın da bu karar kapsamında olması dikkat çekti. Yıldız oyuncunun durumu futbol kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.
Son Dakika › Spor › Beşiktaş'tan gittiğine bin pişman! Mourinho, Rafa Silva'yı fena sattı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?