Besra Duman Para Powerlifting Dünya Kupası'nda altın madalya kazandı - Son Dakika
Spor

Besra Duman Para Powerlifting Dünya Kupası'nda altın madalya kazandı

Besra Duman Para Powerlifting Dünya Kupası\'nda altın madalya kazandı

Para Powerlifting Dünya Kupası'nda 55 kilo kadınlarda mücadele eden Besra Duman, altın madalya kazanarak Paris Olimpiyatları kotasını aldı. Mısır'ın Sharm El Sheikh şehrinde gerçekleşen müsabakada toplamda 338 kilo kaldıran Duman, birinci olarak altın madalya, bireyselde ise ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Duman'ı ve antrenörlerini tebrik etti.

20.03.2024 19:23  Güncelleme: 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Para Powerlifting Dünya Kupası'nda 55 kilo kadınlarda mücadele eden Besra Duman altın madalya kazanarak, Paris Olimpiyatları kotasına aldı.

Mısır'ın Sharm El Sheikh şehrinde 34 ülkeden 245 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Para Powerlifting Dünya Kupası'nda 55 kilo kadınlarda mücadele eden Besra Duman toplamda elde ettiği 338 (110-113-115) kiloluk derecesiyle birinci olarak altın, bireysel de ise 115 kiloluk derecesiyle ikinci sırada yer alarak gümüş madalya kazandı. Milli sporcu bu sonuçlarla 2024 Paris Paralimpik Olimpiyat Oyunları kotasını kazandı.

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Paris Olimpiyatları kotası kazanan ve 2 madalya kazanan Besra Duman'ı ve antrenörleri tebrik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Besra Duman Para Powerlifting Dünya Kupası'nda altın madalya kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement