Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Olimpiyat Stadı'nda 3-0 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçındaki performanslarından memnun olduğunu söyledi.
Karşılaşmanın ardından Lig TV'ye konuşan Bilic, "Öncelikle kadın ve çocuk taraftarlara teşekkür ederim. Bize çok iyi destek oldular. Oyuncularım çok iyi oynadılar. Kaliteli bir oyun izlettik. Onları tebrik ederim. 1-0 da kazanabilirdik ama çok iyi konsantre olduk ve kendimize güvenerek gollerin devamını getirdik. Çok da gol kaçırdık. Bu kalitede bir oyunu daha fazla taraftara izletmek isterdik. Ceza yüzünden bunu yapamamak üzücü." ifadelerini kullandı.
Bu maçtaki oyunlarını sürdürmek istediklerini belirten Bilic, "Bu oyun devam ettiği sürece durdurulması zor bir takımız." dedi.
Son Dakika › Spor › Bilic: Durdurulması Zor Bir Takımız - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?