BJK, Teknik Direktör Adaylarını Açıkladı - Son Dakika
Spor

BJK, Teknik Direktör Adaylarını Açıkladı

BJK, Teknik Direktör Adaylarını Açıkladı

Beşiktaş'ın Görüşmelere Başladığı Teknik Direktörler Belli Oldu.

07.06.2010 21:17  Güncelleme: 09:24

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin görevinden ayrılmasının ardından Beşiktaş'ın görüşmelere başladığı teknik direktörler belli oldu.

Siyah-beyazlı kulüp, Bernhard Schuster, Manuel Pellegrini, Felix Magath, Mircea Lucescu, Ronald Koeman, Juande Ramos ile görüşmelere başladıklarını bildirdi.Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, İMKB'ye gönderdiği yazıda teknik direktör konusunda görüşmelere başlandığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:"Mustafa Denizli'nin ayrılması ile boşalan Futbol A Takımımızın teknik direktörlük görevi için, yönetim kurulumuzun verdiği yetkiye istinaden, yönetim kurulu başkanımız öncelikli olarak, Bernhard Schuster, Manuel Pellegrini, Felix Magath, Mircea Lucescu, Ronald Koeman ve Juande Ramos ile teknik direktörlük görevi için yurtdışında görüşmelere başlamıştır."

MUSTAFA DENİZLİ: İSTİRAHAT EDİYORUM

Sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılan Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Mustafa Denizli, İran'dan kendisine yönelik yoğun istek bulunduğunu, ancak şu aşamada çalışacak pozisyonda olmadığını söylemişti.

Denizli, bir rahatsızlığı olduğunu belirterek, ''En az hasarla geçmeye çalışıyorum. Beynimdeki kılcal damarlarda çatlama meydana geldi. Çok ciddi değil. İlaçlarımı kullanıyorum. İstirahat ediyorum'' dedi.

İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor BJK, Teknik Direktör Adaylarını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement