Boluspor Başkanı, Fenerbahçe'den 1 Milyon Euroya Aldıkları Futbolcu İçin Teklif Bekliyor - Son Dakika
Spor

Boluspor Başkanı, Fenerbahçe'den 1 Milyon Euroya Aldıkları Futbolcu İçin Teklif Bekliyor

1. Lig ekibi Boluspor, Fenerbahçe'den 1 milyon euroya kadrosuna kattığı kaleci Ertuğrul Taşkıran'ı teklif gelmesi halinde satacak.

07.11.2017 14:23  Güncelleme: 14:26

Sezon başı transfer döneminde Ertuğrul Taşkıran'ın Fenerbahçe'den Boluspor'a transferi Türkiye'de gündem olmuştu. Fenerbahçe'nin kalecisi Ertuğrul Taşkıran, 1 milyon euroya Boluspor'a trasfer olmuş, transfer için ödenen rakam oldukça tartışılmıştı. Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Ertuğrul Taşkıran transferi ve takımda yaşanan son gelişmeler ile ilgili Fanatik'e konuştu. Çarıkçı, "Ertuğrul'u Katarlı bir sponsor sayesinde kadromuza kattık. Ancak teklif gelirse takımda satmayacağımız oyuncu yok. Ertuğrul'u isterlerse onu da satarız" değerlendirmesi yaptı.

"TÜRKİYE'NİN 2. ALTINORDU'SU OLACAĞIZ"

TFF 1. Lig'de tüm takımlarda benzer bir transfer döngüsü olduğunu anlatan Çarıkçı, "Bütün takımlar benzer futbocuları alıp satıyor. Biz artık bundan vazgeçtik. Türkiye'nin 2. Altınordu'sunu kuracağız. Fuat Çapa ile yollarımızı ayırdıktan sonra Sait Karafırtınalar ile anlaştık. Kendisi 5 yıl Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu'nun yardımcısıydı. Bolu'da inanılmaz bir alt yapı potansiyeli var. Çalışmalarımızı başlattık. Futbolcu fabrikası kuracağız" dedi.

Boluspor Başkanı, Fenerbahçe\'den 1 Milyon Euroya Aldıkları Futbolcu İçin Teklif Bekliyor

Son Dakika Spor Boluspor Başkanı, Fenerbahçe'den 1 Milyon Euroya Aldıkları Futbolcu İçin Teklif Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement