Boluspor Teknik Direktörü: Her Maçımız Final - Son Dakika
Spor

Boluspor Teknik Direktörü: Her Maçımız Final

Boluspor Teknik Direktörü: Her Maçımız Final

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, genç ve kaliteli bir kadro kurduklarını söyledi.

21.08.2013 16:11  Güncelleme: 10:07

Adana Demirspor maçı galibiyetinin sevinci yaşandığı Boluspor'da bu hafta kırmızı beyazlı takımın maçının olmaması nedeniyle futbolcularına 2 gün izin veren Ali Beykoz, basın toplantısı düzenledi. Eski futbolcu Tanju Çolak'ın bir televizyon programında tecrübeli olmadığını iddia etmesine üzüldüğünü söyleyen Ali Beykoz, galip gelmelerine rağmen yapılan eleştiriyi yersiz bulduğunu belirtirken şunları söyledi:

"Tanju Çolak Avrupa gol kralı olmuş, milli takıma ve Türk futboluna uzun yıllar emek vermiş, Türkiye'ye mal olmuş bir futbolcu. Ama yaptığı eleştiriye anlam veremedim. Duyduğum kadarıyla kendisi de yaptığı açıklamanın bilinçsiz ve gafletle yapıldığını belirterek özür dileyeceğini söylemiş. Umarım bu duyumum doğru ve içtendir."

Lig maratonunun uzun soluklu bir yol olduğunu belirten Ali Beykoz, "Maçlarımıza haftalık bakıyoruz. Adana Demirspor maçını sezonun son maçıymış gibi oynadık ve 3 puan aldık. Önümüzde oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediye maçına da aynı düşünce yapısıyla çıkacağız. İlerleyen haftalarda da aynı düşünce ile sahaya çıkacağız. Her maçımızı final maçı havası ile oynayacağız." diye konuştu.

Adana Demirspor maçında sakatlanan Ali Güzeldal'ın uzun süre takımdan ayrı kalacağını açıklayan Ali Beykoz,

"Kaptanımız talihsiz bir sakatlık yaşadı, umudumuz en kısa zamanda tekrar takıma katılması yönünde. Ali'nin yokluğunda tabi ki biz de gerekli önlemi alacağız. Ancak, Ali'nin forması her zaman için yerinde duruyor olacak." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Boluspor Teknik Direktörü: Her Maçımız Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement