Bombalar Bombası Bir İddia! - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Bombalar Bombası Bir İddia!

Bombalar Bombası Bir İddia!
08.02.2011 23:00

Denver Nuggets'tan, Bu Kış veya Sezon Sonu Ayrılması Beklenen Carmelo Anthony Konusunda Her Gün Yeni Bir İddia Ortaya Atılıyor.

Denver Nuggets'tan, bu kış veya sezon sonu ayrılması beklenen Carmelo Anthony konusunda her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Bir ara New Jersey Nets ile adı sıkça anılan Melo için New York Knicks'in de zemin yokladığı yazılıp çizilmişti. Hatta Knicks için Carmelo'nun da çok istekli olduğu da söylenmekteydi.

Garanti kontratı bu sezon sonu bitecek olan ve sezon sonu kontratını tek taraflı olarak feshetme hakkını elinde bulunduran All-Star forvet için şimdi de Los Angeles Lakers'ın devreye girdiği söyleniyor. Geçen sezonun şampiyonu, sezon öncesi yaptığı nokta hamleleri ile göz doldurmuş ancak sezon içinde aldığı sürpriz yenilgilerle playoff'lara üst sıralardan girme şansını riske atmıştı.

Tüm bu olanların yanısıra, takımın süper yıldızı Kobe Bryant'ın yönetimi hedef alan demeçleri, takım içindeki huzursuzluğun boyutlarını gözler önüne sermekteydi.

İşte bu durumu ortadan kaldıracak bir hamle yapmak isteyen Lakers'ın, takasın sonu günü olan 24 Şubat'a kadar Carmelo'yu Los Angeles'a getirebilmek için pivot Andrew Bynum'u gözden çıkardığı söyleniyor...

Lakers'ın sahibi Jerry Buss, "Bynum kalacak" dese de bu söylentiyi mantıklı kılacak nedenler yok değil!

Geçen yaz, eşi La La Vasquez ile Los Angeles'ta bir ev satın alan Anthony'nin, Lakers'tan yaklaşık olarak 3 yıllık 65 milyon dolarlık civarında bir kontrat teklifi alabileceği belirtiliyor.

Finansal olarak Bynum & Carmelo takasının salary cap dengelerini koruyacağı ancak Lakers'ın, bir oyuncuyu daha takas paketine dahil edebileceği belirtiliyor. Bu isimler arasında Ron Artest ve Lamar Odom isimleri geçmekte ancak Colorado ekibinin her iki isme de fazla sıcak bakmadığı öğrenildi.

TARTIŞILAN İSİM BYNUM

Los Angeles Lakers'ın, 2005 Draftı'nda 10. sıradan seçtiği Bynum, takımın gelecekteki pivotu olarak gösteriliyordu. Henüz 18 yaşında draft edilen ve bugün 23 yaşında olan 2.13 metre boyundaki dev, diz sakatlıkları nedeniyle bir türlü aradığı istikrarı bulamadı. Geçen sezon da aynı sorundan ötürü sezonu erken kapatan Bynum, bu sezon başını kaçırmıştı.

Genç uzunun yokluğunda 25 maçta 18 galibiyet alan Lakers, Bynum ile şu ana dek 27 maçta 18 galibiyet aldı.

Olası bir Bynum & Carmelo takasında, Pau Gasol'ün yeniden pivot pozisyonuna geçmesi ve dört numarada, her iki forvet pozisyonunda da oynayabilen 2.03 metre boyundaki Melo'nun veya Lamar Odom'un görev alması bekleniyor.

ARTEST CHARLOTTE'UN KAPISINDAN DÖNMÜŞ

Bu arada Lakers'ın, Carmelo Anthony için yaptığı girişimden önce Charlotte Bobcats ile temasa geçtiği ve, forvetler Stephen Jackson veya Gerald Wallace'a karşı Ron Artest'i önerdiği ortaya çıktı. Bobcats'in sahibi Michael Jordan'ın, sert oyunundan ötürü beğendiği Artest'e önce yeşil ışık yaktığı ancak oyuncunun Bobcats'e sıcak bakmaması sonrası tecrübeli forvetten vazgeçtikleri ifade edildi.

Fotoğraf: Zac Sweeney/ Jersey Switches

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bombalar Bombası Bir İddia! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement