Bornova 1877, Berkay Samancı'yı kadrosuna kattı - Son Dakika
Spor

Bornova 1877, Berkay Samancı'yı kadrosuna kattı

Bornova 1877, Berkay Samancı\'yı kadrosuna kattı

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup takımlarından Bornova 1877, deneyimli orta saha oyuncusu Berkay Samancı'yı sezon sonuna kadar transfer etti. Samancı, takıma katıldığı için mutlu olduğunu belirterek, genç bir ekip olduklarını ve play-off'lara kalmayı hedeflediklerini söyledi. Kocaelispor ve Bucaspor'da şampiyonluk yaşayan Samancı, daha önce birçok takımda forma giydi.

06.02.2024 15:16  Güncelleme: 04:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup ekiplerinden Bornova 1877, tecrübeli orta saha oyuncusu Berkay Samancı'yı renklerine bağladı.

İzmir ekibi, kariyerinde iki şampiyonluk yaşayan 35 yaşındaki deneyimli futbolcuyu sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. Bornova 1877 ailesine geldiği için mutlu olduğunu belirten Berkay, "Burada kolej havasında genç bir ekip var. Öncelikli hedefimiz play-off'lara kalmak. Tecrübelerimle takımımıza destek olmak istiyorum" diye konuştu.

Kocaelispor'da profesyonel olan Berkay Samancı, Bucaspor, Adana Demirspor, Altınordu, Manisaspor, Menemenspor, Uşakspor ve son olarak Fethiyespor'da forma giydi. Deneyimli isim Kocaelispor ve Bucaspor'da şampiyonluk yaşadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bornova 1877, Berkay Samancı'yı kadrosuna kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement