Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor'da yeniden Ganso sesleri yükseliyor... Skoru değiştirebilecek bir orta alan oyuncusu eksikliği hisseden teknik direktör Ersun Yanal devre arasında yapılan teklifi kabul etmeyen Brezilyalı yıldız için yönetime yeniden istekte bulundu. Fotomaç'ın haberine göre Ocak ayında Trabzonspor yönetimiyle masaya oturan fakat "Kariyerime Sevilla'da devam etmek istiyorum" yanıtını veren 27 yaşındaki futbolcunun yapılacak yeni teklifi kabul edebileceği belirtiliyor. Sevilla'da bir türlü düzenli olarak forma şansı bulamayan Ganso'nun artık takımdan ayrılmayı düşündüğü ifade ediliyor. İspanyol basını da Sambacı'nın oyun stilinin La Liga'ya uygun olmadığını belirtiyor.
BREZİLYA BASININA GÖRE FENERBAHÇE DE DEVREDE
Brezilya'da yayın yapan saygın medya kuruluşlarından UOL'dan çok ilginç bir iddia geldi... Ganso için menajerinin Trabzonspor'un yanı sıra ve Fenerbahçe ile de görüştüğü öne sürüldü. Ganso'nun menajerinin iki Türk takımının tekliflerini de olumlu bularak yıldız oyuncuya sunduğu belirtildi. Brezilya basınında yapılan yorumlarda, ülkesine dönmek ve Avrupa'da kalmak arasında yapacağı seçimde son şansının Türkiye olduğu üzerinde duruldu.
BU SEZON SADECE 12 MAÇA ÇIKTI
Santos'tan çok büyük umutlarla Sevilla'ya transfer olan Ganso bir türlü beklentileri karşılayamadı. Bu sezon La Liga, Kral Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde 12 maça çıkabilen Brezilyalı 10 numara, takımına 1 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.
Son Dakika › Spor › Brezilyalı Yıldız Trabzonspor'a Olumlu Cevap Verdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.