Briç Ve Masa Tenisinde Madalyalar İzmir’in - Son Dakika
Spor

Briç Ve Masa Tenisinde Madalyalar İzmir’in

Briç Ve Masa Tenisinde Madalyalar İzmir’in

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Nezih Kubaç Ve Salvador Assael, İstanbul'da Yapılan Cumhuriyet Kupası'nda Birinci Oldu.

05.11.2010 10:58

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Masa Tenisi Takımı da Cumhuriyet Kupası müsabakalarından 6 madalya ile döndü.

İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcuları, farklı branşlardaki başarılarını sürdürüyor.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 87. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Türkiye Briç Federasyonu'nun düzenlediği Cumhuriyet Kupası'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi birinci oldu. İstanbul Tuzla Kafkale Spor Salonu'nda yaklaşık 300 ekibin katılımıyla yapılan organizasyonda Büyükşehir Belediyesi sporcularından Nezih Kubaç-Salvador Assael ikilisi rakiplerini geride bırakarak altın madalya ve Cumhuriyet Kupası'nın sahibi oldu.

Öte yandan, İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Cumhuriyet Kupası'nda toplam 6 madalya kazandı. İzmir Atatürk Stadı Masa Tenisi Salonu'nda yapılan minik, yıldız ve genç takım müsabakalarında, Ferdi Bayanlar'da Gülçin Kartal, Çift Bayanlar'da Serap Dıvrak ve Yeliz Yalınaz birinciliği elde ettiler. Çift Bayanlar'da ikinciliği Ebru Dıvrak ve Funda Akgün alırken, Ferdi Bayanlar'da İpek Yayık ve Serap Dıvrak, Çift Bayanlar'da Gülçin Kartal ve Hanife Bektaş, Çift Erkekler'de ise Mert Yılmaz ve Yusuf Dayıcan üçüncü oldu.

Bu arada İstanbul'da yapılan Uluslararası Fenerbahçe Veteran müsabakalarında +60 yaş grubunda yarışan Büyükşehir Belediyesi sporcusu Coşkun Süer ikinciliği elde etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Briç Ve Masa Tenisinde Madalyalar İzmir’in - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement