Bu Açıklamalar Çok Konuşulacak! - Son Dakika
Spor

Bu Açıklamalar Çok Konuşulacak!

Bu Açıklamalar Çok Konuşulacak!

"Stadyum" programına konuk olan Fenerbahçe Asbaşkanı Cihan Kamer, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

06.02.2012 06:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından TRT 1 ekranlarında yayınlanan Stadyum programına konuk olan Fenerbahçe Asbaşkanı Cihan Kamer, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte şike soruşturması kapsamında yaşananlar için Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı'yı sorumlu gören Kamer'in çarpıcı açıklamaları:

"HAKLI ÇIKTIK"

"Fenerbahçe'nin ilk günden beri savunduğu tezler, Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasından sonra haklı çıkmış oldu. Fenerbahçe çok şey kaybetti bu süreçte. CAS'ı kazansak ne olur? Maddi anlamda getirisinden başka ne olur? Hiç bir savunma alınmadan tek taraflı bir Etik Kurulu raporu alınmış ve bu rapora inanmışlar. Bunu büyük ihtimalle bir sohbet esnasında Cornu'ya söylenmiş diye düşünüyorum. Bunun bir kurgu olduğunu söylemek istemiyorum. Bütün emarelere rağmen iyi niyetli bakmak istiyorum, eğer kurguysa bu ülkeye de ihanet olur.

"ARIBOĞAN VE HELVACI'YA GÜVENMİYORUZ DEDİK"

Ben hala Mehmet Ali Aydınlar'ın bazı gelişmelerden haberi olmadığına inanıyorum. Örneğin Cornu'nun TFF arkasında durabilseydi Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne alırdık açıklamasını da bilmediğini düşünüyorum. Ben Mehmet Ali Aydınlar'a da sordum bunu ve Aydınlar kısmen bilgisi olduğunu söyledi.

Biz ilk günden beri Arıboğan ve Helvacı ile yürütmeyin UEFA'daki süreci dedik. Zira biz güvenmiyoruz bu ikisine. Duyumlarımız bunu gösteriyor ve hareketleri de bunu doğruluyor. Sürecin başından beri Fenerbahçe'nin suçluluğu için çalışıyorlar.

Kulüpler Birliği toplatısında Aydınlar'ın bizlere verdiği belge sonuç belgesi. Zaten o aşamaya gelene kadar Helvacı ve Arıboğan'ın hareketleriyle oraya geldiğine inanıyoruz. Cornu'nun ifadesine göre de, Cornu'dan böyle bir belge verilmesi istenmiş kendisinden.

"CEHENNEMİN YOLLARI İYİ NİYET TAŞLARI İLE DÖŞELİDİR"

Aydınlar, Genel Kurul'da Helvacı ve Arıboğan'a kefilim dedi. Son dakikaya kadar güvenerek hareket etti. Birazcık bizim söylediklerimizi göz önünde bulundurup bu kadar güvenmeseydi bu sonuca varılmayacağını düşünüyorum. Aydınlar, Türk futbolu ve kulüpleri için iyi niyetli hareket etmiştir. Ama tekrar etmek istiyorum: Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir."

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Bu Açıklamalar Çok Konuşulacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement