"Bu Kadar Pozisyona Girdiğimiz Maçta Galatasaray'ı Yenmeliydik" - Son Dakika
Spor

"Bu Kadar Pozisyona Girdiğimiz Maçta Galatasaray'ı Yenmeliydik"

"Bu Kadar Pozisyona Girdiğimiz Maçta Galatasaray\'ı Yenmeliydik"

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Öksüz: " Belki oyun kalitesi istenilen düzeyde değildi ama çok fazla pozisyonumuz vardı. Bu kadar pozisyona girdiğimiz maçta Galatasaray'ı yenmeliydik" "Ga...

02.12.2013 12:32

MEHMET FATİH DUMAN - Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'de 1-1 biten Galatasaray maçını kazanmaları gerektiğini söyledi.

Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'a karşı güzel oynadıklarını belirterek, "Belki oyun kalitesi istenilen düzeyde değildi ama çok fazla pozisyonumuz vardı. Bu da bizi çok heyecanlandırdı. Bu kadar pozisyona girdiğimiz maçta Galatasaray'ı yenmeliydik" dedi.

Üzüldükleri tek şeyin, çok fazla gol fırsatı yakaladıkları bir maçta 3 puanı alamamak olduğunu dile getiren Öksüz, "Maalesef olmayınca olmuyor. 'Topun canı var' derler. Oyuncularımızın son vuruş becerileri çok yüksek değildi. Bu da nasip meselesi. Artık bu sonuca razı olmaktan başka çaremiz yok. Mücadelemizi böyle sürdürdüğümüz müddetçe, istenilen sonuçlara mutlaka ulaşırız" diye konuştu.

"Hakem hataları tüm takımların başına geliyor"

Başkan vekili Öksüz, Galatasaray'ın hakem Hüseyin Göçek'e yönelik tepkisi ve Eboue'nin ilk yarıda ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonun penaltı olduğu iddiasıyla ilgili olarak da şunları söyledi:

"Bizim kulüp olarak hakemlerle ilgili konuşmama kararı var. Çok hızlı gelişen pozisyonlarda, ince noktalarda hatalar yapılabiliyor. Galatasaray'ın 'hakkımız yendi' görüşüne katılmıyorum. Hakem hataları tüm takımların başına gelebiliyor. Biz de benzer nedenlerden dolayı zaman zaman şikayette bulunmuşuzdur. Hakemin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum. Hataları mutlaka vardır ama iyi niyetle, güzel bir maç yönetmeye çalıştılar. Onlar da insan ve o tempo içinde gözünüzü bile kırpsanız bir şeyler kaçabiliyor."

"Saha zemini sıkıntı yaratabilir"

İki takım oyuncularının da ayakta kalmakta zorluk çektikleri Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nın zemininin, yağışlı havaların artacağı kış mevsiminde sıkıntı yaratabileceğini vurgulayan Hasan Hilmi Öksüz, sezon tamamlanmadan bir yenileme yapma imkanlarının da bulunmadığını aktardı.

Saha zeminindeki çimlerle ilgili sorun olmadığını, ancak zemin altı toprakta yumuşama problemi bulunduğunu anlatan Öksüz, şu ifadeleri kullandı:

"Zaten Galatasaray karşısında yediğimiz golde de savunma oyuncumuzun ayağı kaydı ve orada top filelerimize gitti. Bu kadar önemli bir hadise. Sahamızın bakımları düzenli yapılıyor, olası sorunlara karşı tedbirler alınıyor fakat netice itibarıyla zemin altı toprağının bu kadar yumuşamış olması bir problem. Şu an değiştirme şansımız yok. Sezon sonunda tamamen söküp yeniden yapacağız. Bu sezonu böyle çıkarmak durumundayız. Eğer yağışlar normal seyrederse fazla sıkıntı olmaz ancak kış dönemini yoğun yağışlı geçirirsek, sıkıntı yaşanacağı belli. Neticede burada iki takım maçlarını oynuyor." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Bu Kadar Pozisyona Girdiğimiz Maçta Galatasaray'ı Yenmeliydik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement