Bucaspor 1928'in tecrübeli oyuncusu Yasin Öztekin, antrenmana geri döndü - Son Dakika
Spor

Bucaspor 1928'in tecrübeli oyuncusu Yasin Öztekin, antrenmana geri döndü

Bucaspor 1928\'in tecrübeli oyuncusu Yasin Öztekin, antrenmana geri döndü

Bucaspor 1928'in tecrübeli kanat oyuncusu Yasin Öztekin, geçtiğimiz hafta antrenmanda yaşadığı ağrı nedeniyle idmanı yarıda bırakmıştı. Ancak oyuncunun tedavisi tamamlandı ve bu hafta takımla birlikte çalışmalara başladı. Öztekin'in, Nazilli müsabakasında forma giymesi bekleniyor.

21.09.2023 11:41

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen antrenmanda ağrı hissettiği için idmanı yarıda bırakan Bucaspor 1928'in tecrübeli kanat oyuncusu Yasin Öztekin'in, bu hafta takımla birlikte çalıştığı öğrenildi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor 1928'de Yasin Öztekin sevinci yaşanıyor. Sarı-lacivertli formayla ligin ilk 3 maçına 11'de başlayan 36 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz hafta Ankaraspor mücadelesi için gerçekleştirilen antrenmanda ağrı hissettiği için idmanı yarıda bırakmıştı. Öztekin, tedbir amaçlı olarak da Ankaraspor maçının 18 kişilik kadrosuna dahil edilmedi.

Bu süreçte tedavisine başlanan deneyimli oyuncunun iyi olduğu ve bu haftaki antrenmanlarda yer aldığı öğrenildi. Yasin Öztekin'in, Teknik Direktör Ahmet Yıldırım'ın şans vermesi halinde Nazilli müsabakasında forma giymesi bekleniyor.

Öte yandan bu sezon sarı-lacivertli formayla 3 maça çıkan ve toplam 219 dakika süre alan Öztekin, henüz gol katkısı veremedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bucaspor 1928'in tecrübeli oyuncusu Yasin Öztekin, antrenmana geri döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement