Bucaspor'da Moraller Düzeldi - Son Dakika
Spor

Bucaspor'da Moraller Düzeldi

Bucaspor\'da Moraller Düzeldi

PTT 1.Lig'in 9.haftasında evinde güçlü rakibi 1461 Trabzon'u geriye düştüğü maçta 3-2 yenen Bucaspor, ligde üst sıraları hedefliyor.

30.10.2012 16:30

PTT 1. Lig'in 9. haftasında evinde güçlü rakibi 1461 Trabzon'u geriye düştüğü maçta 3-2 yenen Bucaspor, ligde üst sıraları hedefliyor.

Buca Arena'da Karadeniz ekibi 1461 Trabzon'u Efe Halil Özarslan, Mehmet Batdal ve Erkan Taşkıran'ın attığı goller ile yenen Bucaspor'da yüzler gülüyor. Basın toplantısında konuşan Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, genel anlamda iyi bir çifte bayram geçirdik diyerek, "Günlerce sıkı şekilde çalışmamızın karşılığını aldık. En son oyuna giren oyuncumuz Emre Balak dahil tüm futbolcularımız sahada çok iyi mücadele etti. Maçı alacağımıza inanıyorduk. 40 dakika yenik götürdüğümüz bir maçı 3-2 almamızda gerçek gücümüzü gösteriyor" dedi.

"TARAFTARIMIZ MUHTEŞEMDİ"

Maçı kazanmalarında taraftarlarının çok etkisi olduğunu söyleyen Kaynar, "Seyircimiz bizi Trabzon karşısında 90 dakika susmadan destekledi ve maçı kazanmamızdaki en büyük payda onlara aittir. Şuana kadar da taraftarlarımız nedeniyle ciddi bir ceza yemedik ve küfürsüz tribün yarattıkları için de kendilerine teşekkür ediyorum. Taraftar sayımız da her maç artmakta. İyi futbol ve güzel tribün bu çerçevede etkili oluyor. Ayrıca taraftarlarımız tribünden sevdikleri bir ismi Hasan Erbaş'ı geçen hafta kaybetti. Onun acısını tüm taraftarlarımız ile paylaşıyorum ve ailesine baş sağlığı diliyorum" diye konuştu.

"ZORLU BİR DEPLASMAN BİZİ BEKLİYOR"

Pazartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a karşı deplasmanda zorlu bir mücadele vereceklerini belirten Kaynar, "Bu lig de iyi takım veya kötü takım yok. Şuan ligin neresinde olduğumuz önemli değil. Sezon sonu ligi nerede tamamladığımız önemlidir. O yüzden hiçbir rakibimizi hafife almadan aynı ciddiyette çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kulübümüz de bir aile ortamı yarattık ve bu da tüm camiamıza yansıyor. Evimizde 3 maç kaybettik ve 9 puanlık kaybımızı da telafi etmemiz lazım. Fakat biz puan kayıplarımızı telafi ederken futbolu kör topal oynamıyoruz. Maçımızı izleyenlere zevk veriyoruz. Bizim için Antep maçı da oldukça zor bir maç olacak. Karşımız da zor gol atan bir ekip var ve biz de zor gol yiyen bir takımız" ifade etti.

"MALİ LİGDEN ŞAŞMAYACAĞIZ"

Hedeflerinin Süper Lig olduğunu ancak mali ligden asla şaşmayacaklarını söyleyen Kaynar, " Hedefimiz Süper Lig fakat bu yolda giderken mali ligimizde de sapma yapmayacağız. Mevcut borçlarımızı yeniden taksitlendiriyor ve yeni ödeme planları yapıyoruz. Gereksiz harcamalarımızı da kısıtlıyoruz. Şuan TFF'den gelen gelirlerimiz temlikli ve sezonu tamamlayabilmek için devre arasında oyuncu satabiliriz. Ancak satacağımız oyuncu veya oyuncularımız bizden daha iyi bir kulübe gitme şartıyla satarız" ifadelerini kullandı.

Basın toplantısına katılan defans oyuncusu Efe Halil Özarslan, Bucaspor'da mutlu olduğunu belirterek, "Primlerimiz, maç başı ücretlerimiz ve maaşlarımız zamanında yatıyor. Bucaspor'da oynamaktan mutluyum. Takımımızda bir aile ortamı var ve bu da sahaya yansıyor. Antep maçı ise ilk yarıyı nerede bitireceğimizi şekillendirecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bucaspor'da Moraller Düzeldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement