Bucaspor, Kadrosunu Süper Lig Oyuncuları ile Güçlendirecek - Son Dakika
Spor

Bucaspor, Kadrosunu Süper Lig Oyuncuları ile Güçlendirecek

Bucaspor, Kadrosunu Süper Lig Oyuncuları ile Güçlendirecek

PTT 1.Lig ekibi Bucaspor, Fenerbahçe'den Hakan Çinemre, Karabükspor'dan Bertul Kocabaş ve Kayseri Erciyesspor'dan Sofiane Hanni'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

26.08.2013 13:38

PTT 1. Lig ekibi Bucaspor, Fenerbahçe'den Hakan Çinemre, Karabükspor'dan Bertul Kocabaş ve Kayseri Erciyesspor'dan Sofiane Hanni'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Bucaspor yönetimi, kadrosunu Spot Toto Süper Lig'de mücadele eden oyuncular ile güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-lacivertli yönetimin basın sözcüsü Timur Yaykıran, bu hafta üç süper lig oyuncusuna imza attıracaklarını belirterek, "Maddi sıkıntılar yüzünden istediğimiz transferleri lig başlamadan önce gerçekleştiremedik fakat nokta transferler yaparak bu açığımızı kapatıyoruz. Fenerbahçe'nin genç yıldızı Hakan Çinemre ile anlaştık. Aziz Yıldırım'ın onay imzasından sonra oyuncunun yarın İzmir'de olmasını bekliyoruz. Aynı şekilde Karabükspor'un genç gurbetçi oyuncusu Bertul Koçabaş'ta yarın İzmir'de olacak. Bu iki oyuncuyla yarın masaya oturarak imzaları atacağız. Kayseri Erciyessporlu golcü oyuncu Hanni konusunda ise peşinatta sıkıntı yaşıyoruz. Yönetim olarak transferin peşinatını hazırladıktan sonra Hanni ile de bu hafta masaya oturarak kadromuza katacağız. Ayrıca, kalemize de bir takviye yapmayı düşünüyoruz" dedi.

"İSTANBUL'DAKİ FUTBOLUMUZ UMUT VERİCİ"

PTT 1. Lig'in 2. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a deplasmanda 2-1 yenilerek ilk yenilgilerini aldıklarını dile getiren Yaykıran, "1. hafta evimizde Kahramanmaraşspor'u etkili bir futbolla 2-1 yenmesi bildik. Aynı futbolun kat ve kat daha iyisini Büyükşehir Belediyespor karşısında oynadık, fakat şansımız yaver gitmedi. Direkler galip gelmemize engel oldu. Fakat oynadığımız futbol gelecek adına umut verici. Yapacağımız üç takviye ile daha iyi olacağımıza inanıyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bucaspor, Kadrosunu Süper Lig Oyuncuları ile Güçlendirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement