Bucaspor Kale İçin Rotayı Yavuz'a Çevirdi - Son Dakika
Spor

Bucaspor Kale İçin Rotayı Yavuz'a Çevirdi

Bucaspor Kale İçin Rotayı Yavuz\'a Çevirdi

Dış transferde Azeri Ramal Hüseynov'in ardından Bursasporlu Mehmet Sak'ı alarak suskunluğuna son veren Bucaspor, yine Bursaspor'dan kaleci Yavuz Özkan'la anlaşma zemini arıyor.

27.07.2013 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dış transferde Azeri Ramal Hüseynov'in ardından Bursasporlu Mehmet Sak'ı alarak suskunluğuna son veren Bucaspor, yine Bursaspor'dan kaleci Yavuz Özkan'la anlaşma zemini arıyor. Ömer'in Süper Lig'e transfer olma ihtimaline karşılık bir süredir alternatif arayışı içinde olan sarı lacivertlilerin, geçen sezon Adanaspor'da kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki kaleciyle anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

Öte yandan sarı lacivertli yönetim, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Bayrampaşa'nın 22 yaşındaki stoperi Cenk Kaplan konusunda bonservis engeline takıldı. İstanbul temsilcisi genç savunma oyuncusu için 100 bin TL bonservis isterken, Boluspor'un da devreye girmesi Cenk'in transferini zora soktu. Kaleci ve stoper aldıktan sonra ofansif oyuncu transferine ağırlık vermeyi planlayan kurmaylar, sağ kanat ve santrfor arıyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bucaspor Kale İçin Rotayı Yavuz'a Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement