Bundesliga Son Dakika Transfer Haberleri - Son Dakika
Spor

Bundesliga Son Dakika Transfer Haberleri

Bundesliga Son Dakika Transfer Haberleri

Transferin son anlarına yaklaşırken Bundesliga kulüpleri hareketli saatler geçiriyor.

31.01.2014 14:01

Bundesliga'da çok da hareketli geçmeyen ara transfer döneminde flaş bir transfer hamlesi olmazken, kulüpler acil ihtiyaçları olan pozisyonlar için girişimlerde bulundu. İşte Bundesliga'dan son dakika transferleri...

-Jermaine Jones 200 bin euro karşılığı Schalke'den Beşiktaş'a transfer oldu.

- Borussia Dortmund 2.2 milyon euro karşılığı Partizan'dan 21 yaşında ofansif orta saha Milos Jojic'i renklerine bağladı. Koray Günter'i ise 2,5 milyon euroya Galatasaray'a verdi.

-Hem Dortmund'un hem de Schalke'nin istediği Tottenhamlı Lewis Holtby ne Dortmund'a ne de Schalke'ye gitti. Yıl sonuna kadar Premier Lig kulüplerinden Fulham'a kiralandı.

-Stuttgart savunma oyuncusu Cristian Molinaro'yu Serie A kulüplerinden Parma'ya satarken Danimarkalı oyuncu William Kvist'i ise Fulham'a kiraladı.

- Werder Bremen bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan St.Pauli'li Fin Bartels ile anlaşmaya vardı ve yazın kadrosuna katmak üzere sözleşme imzaladı. Bunun yanı sıra Bordeaux'dan Ludovic Obraniak'ı almak için girişimlerini sürdürmeye devam ediyor.

- Bayer Leverkusen'in sol bek arayışları sonuçlandı. Leverkusen red cevabı aldığı Andres Guardado'yu Valencia'dan satış opsiyonu ile beraber yıl sonuna kadar kiraladı.

- Eintracht Frankfurt'un golcüsü Srdjan Lakic ikinci lig takımlarından Kaiserslautern ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi.

-Eintracht Frankfurt İsviçre U21 oyuncusu Salim Khelifi'yi renklerine bağladı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Bundesliga Son Dakika Transfer Haberleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement