Burak Şeker ilk kez yönetecek - Son Dakika
Spor

Burak Şeker ilk kez yönetecek

Burak Şeker ilk kez yönetecek

Antalya Bölgesi hakemi Burak Şeker, ilk kez Kayserispor Trabzonspor maçı yönetecek.

11.12.2020 17:59  Güncelleme: 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Bölgesi hakemi Burak Şeker, ilk kez Kayserispor Trabzonspor maçı yönetecek.

Süper Lig'in 12.haftasında Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanacak Hes Kablo Kayserispor - Trabzonspor müsabakasını Antalya Bölgesi Üst Klasman hakemi Burak Şeker yönetecek. Süper Lig'deki 3.maçına çıkacak olan Burak Şeker, ilk kez Kayserispor-Trabzonspor maçında düdük çalacak.

Burak Şeker, bugüne kadar 153 maç yönetti. Bu maçlarda 75 kez ev sahibi takım, 35 kez deplasman takımı kazandı. 43 maç ise berabere bitti. Burak Şeker bu maçlarda 632 sarı kart çıkarırken 23 kez de kırmızı kart gösterildi. Bu sezon ilk kez Süper Lig maçı yönetmeye başlayan Burak Şeker, 2 maç yönetti. 1 maç berabere biterken 1 maçı ise deplasman takımı kazandı.

Antalya Bölgesi Üst Klasman hakemi Burak Şeker, ilk kez Kayserispor Trabzonspor maçında düdük çalacak. Bugüne kadar Hes Kablo Kayserispor'un hiçbir maçını yönetmeyen Burak Şeker, Trabzonspor'un ise Altay ile oynadığı ve 4-1 kazandığı Ziraat Türkiye Kupası maçında düdük çalmıştı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Burak Şeker ilk kez yönetecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çaykur Rizespor, Başakşehir maçına odaklandı
    13:50 Çaykur Rizespor, Başakşehir maçına odaklandı

    Çaykur Rizespor'un futbolcusu Dal Varesanovic, deplasmanda oynayacakları RAMS Başakşehir maçının zorluğuna dikkat çekerek, takımın Avrupa hedefi için mücadele ettiklerini belirtti. Varesanovic, deplasman maçlarında taraftar desteğinin önemine vurgu yaparak, İstanbulspor deplasmanındaki gibi taraftarın gelmesini istediklerini söyledi. Bireysel başarı yerine takımın başarısına odaklandıklarını ifade eden Varesanovic, kulübün hedefinin Avrupa kupalarına gitmek olduğunu ve bu doğrultuda çalıştıklarını dile getirdi.

  • Adana Demirspor, Samsunspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    13:47 Adana Demirspor, Samsunspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Samsunspor'la oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan antrenmanda ısınma hareketleri ve taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Adana Demirspor, 20 Nisan Cumartesi günü Samsunspor ile Samsun 19 Mayıs Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

  • Uşak Valisi, Türkiye Şampiyonu olan sporcu için tebrik mesajı yayımladı
    13:46 Uşak Valisi, Türkiye Şampiyonu olan sporcu için tebrik mesajı yayımladı

    Uşak Valisi Turan Ergün, Okullararası Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Uşaklı sporcu Hüseyin Buğra Bayırlı için tebrik mesajı yayımladı. Vali Ergün, başarılarının devamını diledi.

  • TFF, Trendyol 1. Lig 32. hafta programını açıkladı
    13:42 TFF, Trendyol 1. Lig 32. hafta programını açıkladı

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol 1. Lig'de 32. hafta müsabakalarının programını duyurdu. Maçlar 28 Nisan Pazar günü saat 16.00'da oynanacak. Ligin son 3 haftasında birbirini ilgilendiren karşılaşmalar aynı gün ve saatlerde yapılacak.

  • Kayserispor'un 2 Haftalık Maç Programı Belli Oldu
    13:41 Kayserispor'un 2 Haftalık Maç Programı Belli Oldu

    Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor'un 34. ve 35. haftalarda oynayacağı Pendikspor ve Fatih Karagümrük maçlarının tarihleri ve saatleri açıklandı. Kayserispor, 2 haftalık dilimde 1 kez iç sahada, 1 kez de dış sahada mücadele edecek.

  • Yozgat'ta geleceğin şampiyon adayı safkan Arap yarış atları yetiştiriliyor
    13:36 Yozgat'ta geleceğin şampiyon adayı safkan Arap yarış atları yetiştiriliyor

    Yozgat'ta yaşayan Sami Taşkın ve iki oğlu, 3 yıldır safkan Arap yarış atları yetiştiriyor. Pınar Taşkın Harası'nda 15 at bulunuyor ve atlar özenle beslenerek hipodromlarda yarışlara hazırlanıyor. Amacı Yozgat'tan şampiyon yarış atları çıkarmak olan aile, gelecekte büyük başarılara imza atmayı hedefliyor.

  • TFF Açıkladı: Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi 27 Nisan'da
    13:31 TFF Açıkladı: Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi 27 Nisan'da

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de 34. ve 35. hafta müsabakalarının programlarını açıkladı. Buna göre 34. haftadaki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi, 27 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak. Daha önceki sezonlarda olduğu gibi ligin son 3 haftasında birbirini ilgilendiren maçlar ise aynı gün ve saatlerde oynatılacak. Trendyol Süper Lig 34. ve 35. hafta programları da açıklandı.

  • Afyonkarahisar'da jandarma tarafından dron destekli denetim yapıldı
    13:25 Afyonkarahisar'da jandarma tarafından dron destekli denetim yapıldı

    Afyonkarahisar'da Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan dron destekli denetimde, 932 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) üzerinden kimlik sorgulamaları gerçekleştirildi. Denetimde sürücülerin kural ihlali yapmadığı ve herhangi bir cezai işlem uygulanmadığı belirtilirken, denetimlerin devam edeceği açıklandı.

  • Dal Varesanovic: Hedefim Rizespor ile Avrupa kupalarında oynamak
    13:17 Dal Varesanovic: Hedefim Rizespor ile Avrupa kupalarında oynamak

    Çaykur Rizespor'un genç futbolcusu Dal Varesanovic, Rizespor ile Avrupa kupalarında oynamayı hedeflediğini söyledi. Başakşehir maçına iyi hazırlandıklarını belirten Varesanovic, deplasman maçlarında taraftarın desteğinin önemine vurgu yaptı. İlhan hoca hakkında ise takımın başarısında büyük payı olduğunu ifade etti.

  • Dinar'da yapılan denetimde 9 motosiklet trafikten men edildi
    13:04 Dinar'da yapılan denetimde 9 motosiklet trafikten men edildi

    Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde polis tarafından motosiklet sürücülerine yönelik yapılan denetimde çevreye rahatsızlık verecek derecede gürültü çıkaran, plakasız, tescilsiz ve trafiği tehlikeye düşürecek şekilde motor kullanan 9 sürücünün motosikleti trafikten men edildi.

  • Ağrı'ya Yeni Kapalı Tenis Kortları Kazandırılıyor
    13:04 Ağrı'ya Yeni Kapalı Tenis Kortları Kazandırılıyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ağrı'da spor yapabilme koşullarını iyileştirmek amacıyla yatırımlara hız vererek, Ağrı'ya 2 adet yeni kapalı tenis kortu kazandırıyor. Ağrı Valiliği koordinesinde başlatılan inşaat çalışmalarının Ekim ayında tamamlanması hedefleniyor. Bu tesislerle Ağrı, ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapmayı hedefliyor ve spor turizminin gelişmesine katkı sağlayacak.


Advertisement