Burak Yılmaz'dan Çarpıcı Sözler - Son Dakika
Spor

Burak Yılmaz'dan Çarpıcı Sözler

Burak Yılmaz\'dan Çarpıcı Sözler

Fatih hocanın gidip, Mancini'nin gelmesiyle şampiyonluğu kaybettiklerini belirten golcü futbolcu, Prandelli'den sonra yapılan Hamza hoca tercihinin, kendilerini yeniden şampiyonluk potasına soktuğunu iddia etti.

14.03.2015 10:54

Galatasaray'ın gol makinesi Burak Yılmaz, 4. yıldız mücadelesi ve teknik direktör değişiklikleri hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Fatih Terim-Mancini değişikliği hakkında, “Geçen sene şampiyonluğu kaybetmemizden, bunun bizi nasıl etkilediği belli” yorumunu yapan Burak, “Çünkü her yiğidin bir yoğurt yiğişi vardır derler. Her hocanın da farklı bir stili, farklı bir tarzı var. Fatih hocadan sonra bir İtalyan hocaya geçmek, siyahla beyaz gibiydi. Bir tanesi korkusuz yüzde yüz hücum. Bir tanesi de önce gol yemeyim, defansı sağlama alayım diye bakıyordu. Bu nedenle geçiş süreçlerinde biraz zorlandık. Ondan dolayı da puan kayıplarımız oldu” dedi.

‘Türkiye’ye alışamadı’

Bu sezonki Prandelli-Hamzaoğlu değişikliğinin ise pozitif yansıdığını kaydeden Burak, “Belki de bu kez şampiyonluğun kazanılmasında etki olacaktır. Çünkü Prandelli belki de Türkiye’ye alışamadı. Belki bu şartları bilemedi. Türk futbolunu tanıyamadı. Onun gidip Hamza hocanın gelmesi, bizi yakından tanıyan bir insan olduğu için takıma olumlu yansıdı” ifadesini kullandı.

‘Şimdi herkes yerinde’

“Prandelli kalsaydı ligdeki durumumuz değişirdi diyen yıldız futbolcu, “Hamza hoca bizim takıma uydu. Yaptığı şey herkesi kendi mevkinde oynatıyor. Burak santrfor, Sneijder forvet arkası, Selçuk ön libero. Futbolcu gerçek mevkinde oynarsa performansı artıyor. Hocanın bizi, Türk futbolunu tanıması ve geldi taşları yerine koydu” açıklamasını yaptı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Burak Yılmaz'dan Çarpıcı Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement