Bursa Beşiktaşlılar Derneği'nin Yeni Başkanı Eroğlu - Son Dakika
Spor

Bursa Beşiktaşlılar Derneği'nin Yeni Başkanı Eroğlu

Bursa Beşiktaşlılar Derneği\'nin Yeni Başkanı Eroğlu

Bursa Beşiktaşlılar Derneği'nin gerçekleştirdiği genel kurul sonrası yeni başkan Ozan Eroğlu seçildi.

27.01.2013 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Beşiktaşlılar Derneği'nin gerçekleştirdiği genel kurul sonrası yeni başkan Ozan Eroğlu seçildi. Eski başkan Cengiz Ulus, Bursaspor taraftarı ile husumetin zamanla biteceğini söyledi.

Bursa Beşiktaşlılar Derneği'nin Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Gönlüferah Otel'de yapılan kurulda derneğin yeni başkanı Ozan Eroğlu oldu. Genel kurul öncesi açıklamalarda bulunan eski başkan Cengiz Ulus, Bursaspor taraftarları ile olan husumetin zamanla biteceğini belirterek, "Atılan her adımın karşılığı olacak diye bir şey yok. Beşiktaş cephesinden başkan iyi niyetler ile geldi. Bursaspor cephesinden her ne kadar olumlu bir yaklaşım olmadıysa da ben taraftarların bir nebzede olsun ateşi düşmüştür. Beşiktaş antipatisi Beşiktaş başkanının ziyaretinin ardından düşmüştür. Benim hissettiğim bu. Başkan bir adım attı. Yarın bir gün İbrahim başkanda bir adım atacaktır. Uzatılan el geri çevrilmemesi lazım. Ufak ufak bu işler düzelir. Bıçakla keser gibi bu problemi bitiremezsiniz. İyi niyetler gösterilir" dedi.

"OLUMSUZLUĞU İSTEYEN YÜZDE BİR BİLE DEĞİLDİR"

Husumetin bitirilmesi için olumsuz faktörlerin ön plana çıkarılmaması gerektiği ifade eden Ulus, "Gerek Beşiktaş taraftarları gerekse Bursaspor taraftarları içerisinde bu olumsuzluğu isteyen yüzde bir bile değildir. İki tarafta da durum aynı. Bursaspor istemiyor, Beşiktaş istiyor diye bir şey yok. Hep ön tarafa olumsuz faktörler çıkarılırsa sonuca gidemeyiz" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursa Beşiktaşlılar Derneği'nin Yeni Başkanı Eroğlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement