– BURSASPOR ara vermeden ligin 26'ncı haftasında kendi sahasında oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.
Teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda dünkü Fenerbahçe maçında 90 dakika forma giyen futbolcular düz koşu yaptı. Diğer futbolcular ise yarı sahada çift kale maç yaptı. Sakatlıkları süren Serdar, Basser, Pinto ve Ferhat ise takımdan ayrı çalışma yaptı.
BATUHAN'LA ÖZEL İLGİLENDİ
Hikmet Karaman'ın antrenmanda genç futbolcu Batuhan Altıntaş ile özel ilgilendiğis dikkati çekti. Karaman, antrenmanda Batuhan'a vuruş teknikleri konusunda bilgi verdi.
NAİM GÜREL ÇALIŞTIRDI
Bursaspor kaleci antrenörü Ahmet Ziya Yüce'nin kursu nedeniyle bugünkü antrenmanda kalecileri alt yapı antrenörü Naim Gürel çalıştırdı. Bursaspor yarın yapacağı antrenman ile Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
FOTOĞRAF - Bursa
Son Dakika › Spor › Bursaspor Ara Vermedi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?