Bursaspor'da Ayrılacak Futbolcular Belli Olmaya Başladı - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Ayrılacak Futbolcular Belli Olmaya Başladı

Bursaspor\'da Ayrılacak Futbolcular Belli Olmaya Başladı

Bursaspor'da yeni sezon öncesi takımdan ayrılacak futbolcular belirlenmeye başladı.2.etap çalışmalarını Avusturya'da sürdürdükten sonra yurda dönen yeşil beyazlı ekip bazı futbolcular ile yollarını ayıracak.

21.07.2012 15:43

Bursaspor'da yeni sezon öncesi takımdan ayrılacak futbolcular belirlenmeye başladı. 2. etap çalışmalarını Avusturya'da sürdürdükten sonra yurda dönen yeşil beyazlı ekip bazı futbolcular ile yollarını ayıracak.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın yeni sezon öncesi takımda düşünmediği bazı isimler belli olmaya başladı. Yeşil-beyazlı takımın sezon öncesi kampına katılan Bedrican Özdoğan ve Aykut Turan'ın yine kiralık olarak gönderileceği öğrenildi. Bu sezon profesyonel sözleşmeye imza atan genç futbolculardan Furkan Soyalp ve Ozan Tufan ile iki sezondur A takımla antrenmanlara çıkan Tahacan Velioğlu'nun yeşil beyazlı ekiple antrenmanlara devam edeceği ve kendi yaş gruplarında forma giymeyi sürdürecekleri öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Mersin İdman Yurdu'na kiralık gönderilen İbrahim Kaş'ın durumu belirsizliğini koruyor. Kaş'ın, hakkındaki kararı Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın vereceği ifade edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Ayrılacak Futbolcular Belli Olmaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement