Bursaspor'da Dayanıklılık Antrenmanı - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Dayanıklılık Antrenmanı

Bursaspor\'da Dayanıklılık Antrenmanı

Bursaspor, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

12.08.2013 13:46  Güncelleme: 14:05

Bursaspor, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Faruk Korkmaz nezaretinde gerçekleşen idman koşuyla başladı. Yeşil beyazlılar, teknik çalışma ve dayanıklılık idmanıyla gündüz antrenmanını tamamladı. Antrenmana milli takımlarda bulunan Ferhat Kiraz ve Şener Özbayraklı katılmadı. Sakatlığı süren Belluschi ise takımdan ayrı çalışma yaptı.

OZAN'IN MR'I ÇEKİLECEK

Bursaspor'da sakatlığı devam eden Ozan İpek'in ayrı çalışma yaptığı dün akşam antrenmanında ağrılarının arttığı belirtildi. Ozan'ın bugün yeniden MR'ının çekileceği ve durumunun netleşeceği ifade edildi. Sol kanat oyuncusunun Eskişehirspor maçında oynayamayacağı belirtildi.

FORSELL DÖNÜYOR

Yeşil beyazlı ekipte teknik direktör Hikmet Karaman tarafından yeni sezonda düşünülmeyen ve eski takımı IFK Mariehamn'a kiralık olarak gönderilen Forsell geri dönüyor. 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun yeşil beyazlı ekipte antrenmanlara çıkacağı, son kararı yeni teknik ekibin vereceği ifade edildi.

DAUM KÖLN'E GEÇTİ

Öte yandan takımın başına getirilmesi için görüşülen Christoph Daum ile Mallorca'da görüşmeye giden İkinci Başkan Rıdvan Şen, Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Çolak ve Genel Direktör Ayhan Barışçı bugün Bursa'ya döndü. Daum'un Köln'e geçerek eşyalarını toplayacağı ve çarşamba günü de Bursa'ya geleceği belirtildi.

EKİBİ ŞEKİLLENİYOR

Bu arada Daum'un ekibi de şekillenmeye başladı. Club Brugge'daki Belçikalı yardımcısı ile birlikte gelecek Daum'un ekibinde kondisyoner Roland Koch'un bulunmadığı, yönetimle birlikte yapılacak araştırmanın ardından kondisyonerin getirileceği ifade edildi. Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Faruk Korkmaz ile alternatifler içinden karar verilecek Bursalı bir kaleci antrenörü de ekibin içinde yer alacak.

OZAN İPEK'İ SORDU

Daum'un yönetimle yaptığı ilk görüşmede takımı takip ettiğini ve kadroda bulunan bir çok futbolcuyu tanıdığını söylediği öğrenildi. Daum'un ilk olarak özellikle Ozan İpek'i sorduğu ve son durumu hakkında bilgi istediği ifade edildi. Ozan İpek Bursaspor'un şampiyon olduğu yıl Daum'un başında olduğu Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı ve 2-0 yenik götürdüğü maçta attığı gollerle takımını galibiyete taşımıştı. Ozan'a taraftarlar tarafından bu karşılaşmanın ardından 'Kuş avcısı' lakabı takılmıştı.

"KAZIM'A BENİ SÖYLEYİN"

Takıma acilen takviye yapılmasını isteyen Daum'un yeşil beyazlı yönetimin, " Colin Kazım'ı da düşünüyoruz. Galatasaray ile görüşeceğiz" sözleri üzerine, "Bursaspor'a geleceğimi söyleyin. Görüşmelere hemen başlayın" dediği öğrenildi. Yönetimin bu hafta içinde gündemde olan futbolcuların transferini de sonuçlandırabileceği bildirildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Dayanıklılık Antrenmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement