Bursaspor'da Insua Sahaya İndi - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Insua Sahaya İndi

Bursaspor\'da Insua Sahaya İndi

Bursaspor, Konyaspor Maçı Hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde Yaptığı Antrenman ile Sürdürdü.

11.08.2010 21:08  Güncelleme: 09:28

Bursaspor, ligin ilk haftasında pazartesi günü oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Yeşil beyazlı ekipte sakatlığı bulunan Insua takımdan ayrı çalışmalara başladı. Milli takımda bulunan genç oyuncular antrenmana katılmadı.

Son şampiyon Bursaspor, pazartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanın basına açık bölümüne düz koşularla başlayan yeşil beyazlı ekip, kontrol pas çalışması ile ilk bölümü tamamladı. Yeşil beyazlı ekibin basına kapalı olan bölümde ise taktik ağırlık çalışma yaptığı öğrenildi.

"HAMAMA ÇEVİRDİNİZ"

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam antrenman sırasında futbolcularına zaman zaman uyarılarda bulundu. Sağlam, gruplar halinde yaptığı kontrol pas çalışması sırasında, kendi aralarında konuşan futbolcularının yanına gelerek esprili bir dille, "Sırf çeneniz çalışıyor. Karılar hamamına çevirdiniz" dedi.

Daha sonra talebelerinin başında antrenmanı takip eden Sağlam, "Çabuk düşünüp, çabuk oynamaya mecbursun" şeklinde uyardı.

INSUA BAŞLADI

Bugünkü idmana milli takımda bulunan Sercan ve Ozan ile, Ümit Milli Takım'da bulunan Serdar Aziz, Eren Albayrak, İsmail Haktan Anıl Sarak katılmadı. Sakatlığı bulunan ve uzun süredir takımdan ayrı salonda çalışan yıldız futbolcu İnsua ise bugün fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına başladı. Bir süredir ağrıları nedeniyle antrenman yapamayan İnsua, takımdan ayrı olarak istasyon çalışması ve koşu yaptı.

IVANKOV'UN KIZLARI İZLEDİ

Bursaspor'un tecrübeli file bekçisi Ivankov'un 11 yaşındaki kızları Stella ve Andji akşam idmanında babalarını izlemek için Özlüce Tesisleri'ne geldi. İvankov'un kızları çalışma yapılmayan antrenman sahasında köpekleri Maxi ile oynadı. Stella ve Andji zaman zaman da antrenman yapan babalarını izledi.

EMRE KOŞAK- BURSA- DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Insua Sahaya İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement