Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'i desteklemediklerini söyledi.
Yazıcı, yaptığı açıklamada, TFF'nin olağanüstü genel kurulu için Bursaspor Kulübü olarak hiç kimseyle ortak hareket etmediklerini, herhangi bir ismi de aday olarak göstermediklerini kaydetti.
Başkan adaylarıyla ilgili tartışmaların tamamen dışında olduklarını iade eden Yazıcı, "Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in adaylığını desteklemiyoruz. Hiç kimseyle de ortak hareket etmiyoruz" dedi. - BURSA
Son Dakika › Spor › Bursaspor Demirören'i Desteklemiyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.