Bursaspor Gençleri Profesyonel Oluyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor Gençleri Profesyonel Oluyor

Bursaspor Gençleri Profesyonel Oluyor

Bursaspor yönetim kurulu, U-16 ile U-17 Milli takımlarında görev yapan futbolcularıyla profesyonel sözleşme imzalanacağını açıkladı.

24.02.2013 13:28

Bursaspor yönetim kurulu, U-16 ile U-17 Milli takımlarında görev yapan futbolcularıyla profesyonel sözleşme imzalanacağını açıkladı.

Bursaspor, bu sezon 250'ye yakın gol atan Enes Ünal ile 15 yaşında olmasına karşın U-17 Milli Takımı'nda görev yapan Ertuğrul Ersoy'u hemen profesyonel yapmak için harekete geçti.

Her iki oyuncuya yurt dışından İngiltere, İtalya ve İspanya'dan talipler olduğuna dikkat çeken Bursaspor'un Alt yapıdan sorumlu yöneticisi Necmettin Kocaman, U-16 Milli Takımı'na giden oyuncularla profesyonel sözleşme yapacaklarını söyledi.

Necmettin Kocaman, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

BAŞARIYA ÖDÜL

"Bu sezon alt yapı takımlarımız büyük başarılara imza atıyor. Diğer takımlarımızda yer alan birçok oyuncumuz ile profesyonel sözleşme imzaladık. U-16 Takımımızda görev yapan oyunculara hem Türkiye içinden hem de yurt dışından transfer teklifleri gelmeye başladı. Bizde ilk olarak golcümüz Enes Ünal ve savunmada gelecekte çok şeyler beklediğimiz Ertuğrul Ersoy ile hemen profesyonel sözleşme yapacağız. Milli Takımlarımızda görev yapan Berke, Utku, Emirhan, Zeki ve birçok oyuncumuzla da profesyonel sözlemeler yapacağız. Yönetim ve teknik kadromuz Gençlik Geliştirme Programı Sorumlumuz Faruk Korkmaz ile biraraya gelerek değerlendirme yapacağız. Sanıyorum sezon sonuna doğru imzalarda büyük artış olabilir."

FOTOĞRAF - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Gençleri Profesyonel Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement